Pronájem bytu 3+1, Pardubice, Josefa Janáčka, 74 m2

Josefa Janáčka, Pardubice - Studánka

16 117 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ 3.883,- Kč zálohy + 48.000,- Kč kauce + 15.000,- Kč RK)

Prověřené firmy v Pardubicích

Informace k bytu

K okamžitému pronájmu nabízíme kompletně vybavený byt 3+1 s lodžií v panelovém domě na sídlišti Dubina v Pardubicích. Stačí si přinést osobní věci a můžete bydlet.
Byt se nachází ve 2. NP, disponuje velkou vstupní halou s vestavnou skříní, toaleta je součástí zděné koupelny s vanou, k dispozici je i automatická pračka. Ze vstupní haly je samostatně přístupná ložnice vybavená šatní skříní, komodou a dvoulůžkem včetně matrací, pokoj s pracovním stolem, úložným prostorem a lůžkem s matrací a plně vybavený obývací pokoj (rohová sedací souprava včetně křesla, konferenční stolek, komoda a vysoká skříň, TV, jídelní stůl + 4 židle). Obývací pokoj je průchozí do kuchyně, která je opět plně vybavena (samostatně stojící kombinovaná lednice, elektrická varná deska, vestavěná trouba, digestoř a jídelní pultík se 2 židlemi).
V bytě jsou nová plastová okna včetně žaluzií, dům je kolaudován v roce 1987 a na jeho stavbu byly použit panely s izolační vrstvou. Energetická třída domu je D.
K dispozici je zasklená lodžie přístupná z pokoje a sklepní kóje v suterénu domu. Výhodou je možnost bezplatného parkování před domem i zastávka MHD v těsné blízkosti. Byt je vhodný max. pro 3 dospělé osoby či 2 osoby s dítětem. Majitel si vyhrazuje právo výběru zájemce bez ohledu na pořadí. Není vhodné pro domácí mazlíčky.
Měsíční nájemné činí 16.117,- Kč, zúčtovatelné zálohy na energie 3.883,- Kč. Vratná kauce pro majitele je ve výši 48.000,- Kč a odměna RK 15.000,- Kč. Vhodný termín prohlídky si domluvíte s makléřkou nabídky.

Parametry bytu

Cena
16 117 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ 3.883,- Kč zálohy + 48.000,- Kč kauce + 15.000,- Kč RK
Aktualizováno
5. 3. 2024
Adresa
Josefa Janáčka, Pardubice - Studánka
ID
000159
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
74 m2
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
74 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

TÝMOVĚ s.r.o.

náměstí Republiky 1400, Pardubice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 25 lidí

Prodejce

Marcela Hrušková

Marcela Hrušková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+1 v Pardubicích?

Podobné nemovitosti