Prodej bytu 1+1, Ústí nad Labem, Pod Parkem, 34 m2

Pod Parkem, Ústí nad Labem - Severní Terasa

Rezervováno
1 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 8 578 Kč /za měsíc

(Hypoteční úvěr Vám v případě potřeby rádi zajistíme.)

Prověřené firmy v Ústí nad Labem

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Hledáte-li vlastní bydlení či nemovitost vhodnou pro investici se zajímavým měsíčním výnosem, mám pro Vás zajímavou nabídku.
BONO reality Vám ve výhradním zastoupení vlastníků nemovitosti nabízí ke koupi bytovou jednotku o dispozici 1+1, která se nachází v Ústí nad Labem, v oblíbené městské části Severní Terasa, v ulici Pod Parkem. Severní Terasa je velmi klidnou a jednou z nejlukrativnějších lokalit města, kde jsou možnosti bydlení velmi často vyhledávané. Na Severní Terase nejdeme takřka kompletní občanskou vybavenost, a to v podobě úřadu, pošty, lékařů, základní i mateřské školy, supermarketů, zastávek MHD a meziměstské autobusové dopravy DÚK, krásného parku, dětských hřišť, posilovny, restaurací či kaváren a provozoven dalších nejrůznějších služeb. Zcela kompletní občanská vybavenost se poté nachází v centru města, které je od domu vzdáleno přibližně 2,4 km. Severní Terasa také disponuje velmi dobrou dopravní dostupností ze všech částí města i jeho okolí, a to jak autem, tak prostřednictvím spojů MHD a DÚK. Ústí nad Labem a jeho okolí poté nabízí také dobrý společenský život a nespočet volnočasových aktivit. Samotná bytová jednotka se nachází ve 4. NP (3.patře) plně revitalizovaného panelového domu, který je zateplený, osazený plastovými okny, vybavený zánovním výtahem a rekonstrukcí prošly i jeho vnitřní společné prostory, střecha a rozvody IS. Byt o podlahové ploše 34 m2 se sestává z kuchyně, pokoje, koupelny se společnou toaletou a menší vstupní chodby. Kuchyně je velice prostorná a vybavená zánovní kuchyňskou linkou, elektrickou troubou s plynovým sporákem a digestoří. Pokoj je rovněž prostorný a společně s kuchyní jistě dokážou pohodlně pojmout veškerý základní nábytek a potřebné vybavení. Bytové jádro je umakartové, avšak v dobrém stavu a nyní také obložené keramickým obkladem. V koupelně je umístěna mělčí vana, umyvadlo a již zmíněná společná toaleta, která je však částečně oddělaná příčkou. Ve vstupní chodbě je situována velká vestavěná šatní skříň. Na podlahách bytu je položený vinil, koberec a keramická dlažba. Byt je po celý den příjemně prosvětlený. K bytové jednotce náleží sklepní kóje o výměře 3 m2. Jednou z výhod dané nemovitosti jsou její nízké provozní náklady. Parkování je možné na parkovišti, které se nachází v těsné blízkosti domu. Nejbližší okolí nemovitosti tvoří další panelové domy, ale také velké množství udržovaně zeleně. Pro více informací a sjednání prohlídky, prosím, kontaktujte makléře. Hypoteční úvěr Vám v případě potřeby a zájmu rádi zajistíme, a to za co nejlepších možných podmínek na trhu. Těším se na společnou prohlídku!

Parametry bytu

Stav
Rezervováno
Cena
1 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Hypoteční úvěr Vám v případě potřeby rádi zajistíme.
Aktualizováno
24. 4. 2024
Adresa
Pod Parkem, Ústí nad Labem - Severní Terasa
ID
1050
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
37 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
34 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 38 lidí

Prodejce

Ondřej Dobrovolný

Ondřej Dobrovolný

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+1 v Ústí nad Labem?

Podobné nemovitosti