Pronájem bytu 4+1, Chomutov, Kamenný vrch, 77 m2

Kamenný vrch, Chomutov

19 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prověřené firmy v Chomutově

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Dovolujeme si vám nabídnout velmi krásný a prostorný byt o dispozici 4+1 a podlahové ploše 77m2 v druhém patře panelového domu na adrese Kamenný Vrch 5276, Chomutov.

Byt je opravdu prostorný a krásný po kompletní rekonstrukci. Kuchyně disponuje moderní rohovou kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči. Dále je zde součástí vybavení kuchyně pračka. V levé části bytu jsou umístěné dva pokoje s vestavěnými skříněmi a vkusně provedeným osvětlením. Pokoje jsou odizolované zvenku i zevnitř a vybavené moderními topnými tělesy.

Dalším příjemným prostorem je obývací pokoj se zajímavě řešeným prostorem pro televizi s přirozeně vestavěnými policemi. Z obývacího pokoje je vstup do prostorné šatny o které sní každá žena. Z obývacího pokoje lze vstoupit do další místnosti s balkonem. V každé místnosti je příprava na zapojení televize tak, aby nebyla vidět žádná kabeláž, různé světelné doplňky formou LED pásků a jiných vychytávek, které zvelebují celkový dojem bytu.

Nesmíme zapomenout na prostornou koupelnu, která je určena pro vícečlennou domácnost. Nejen, že jsou v bytě dvě toalety - jedna v samostatné místnosti a druhá v koupelně, ale i dvojité umyvadlo a pro očistu si můžete vybrat rychlou sprchu nebo relaxační koupel ve vaně.

V celém bytě je prakticky vše nové. Nová dlažba se zajímavým vzorem nebo vkusná podlaha. Zajímavě řešené vestavěné prvky.

Doporučuji domluvit prohlídku a vidět tento byt na vlastní oči.

Měsíční nájemné: 19 000 Kč
Zálohy pro 1 os.: 2 200 Kč
Každá další os. + 700 Kč
Kauce: 40 000 Kč
Provize RK: 10 000 Kč

Elektřina se přepisuje na nájemníka

Parametry bytu

Cena
19 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
2. 3. 2024
Adresa
Kamenný vrch, Chomutov
ID
173
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
77 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
77 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 29 lidí

Prodejce

Jan Vlček

Jan Vlček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 4+1 v Chomutově?

Podobné nemovitosti