Prodej bytu 3+kk, Praha - Žižkov, Pod lipami, 102 m2 (ID: 2064032)

Pod lipami, Praha 3, Žižkov

11 190 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 53 328 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Praze 3

Stěhovací služby

Informace k bytu

Prodej slunečného bytu s terasami.
Nabízíme k prodeji bytovou jednotku o velikosti 3+KK o obytné ploše 73m2 a o celkové rozloze 102 m2 se dvěma terasami a z toho 1 pokoj o rozloze 23,8 m2 je vybudován původně jako zimní zahrada a je využíván jako pracovna a hostinský pokoj, viz. půdorys.
Byt se nachází na Praze 3, ul. Pod Lipami. Byt v osobním vlastnictví je velmi prosvětlený a vznikl nástavbou na bytovém domě v roce 2007. Nachází se v nejvyšším patře revitalizovaného domu s výtahem. Byt je velmi tichý, jelikož se nachází v posledním patře a poskytuje soukromí.
K dispozičnímu uspořádání 2+KK byla z části terasy vybudována zateplená zimní zahrada o velikosti 23,8 m2, sloužící jako plnohodnotná místnost. Na terasu lze vstoupit z jakéhokoli pokoje. Byt je orientován na tři světové strany: jih, sever a západ. Na SZ terase je druhý, menší izolovaný přístavek, který slouží jako skladový prostor.
Bytová jednotka má klimatizovanou kuchyň s obývacím pokojem 26m2 se vstupem na jižní terasu 15m2 (na terase přívod vody a samozavlažovací systém). Klimatizovaná zimní zahrada je orientovaná na jihozápad (23,8 m2) a se vstupem na obě terasy. Ložnice na severní straně 14m2 se vstupem na terasu 15m2 z toho 5m2 zahradní domek, terasa má také přívod vody a samozavlažovací systém.
V bytě jsou položeny dřevěné podlahy nebo dlažba. Jižní a západní okna mají venkovní a vnitřní žaluzie. Zůstane zde vybavená kuchyňská linka včetně spotřebičů - myčka, lednice, trouba, sklokeramická deska, digestoř, příprava na filtraci vody, nábytek po dohodě. Součástí prodeje je také sklep o velikosti 2 m2 v suterénu domu.
V domě je k dispozici sušárna, kolárna a vybavená dílna.
Garáž - možnost pronajmout od města, momentálně máme v pronájmu 2 garážová stání Parkování na ulici-modrá zóna. Občanská vybavenost, lékař, pošta, obchody, školky, školy vše do 5ti minut pěší chůzí.

Parametry bytu

Cena
11 190 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 4. 2024
Adresa
Pod lipami, Praha 3, Žižkov
ID
N00828
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
102 m2
Patro
8. z 8
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
102 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Topení
Ústřední dálkové
Telekomunikace
Internet, Kabelová televize
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Sklep
Terasa
Výtah

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo BHJV spol. s r.o.

BHJV spol. s r.o.

náměstí starosty Pavla 14, Kladno

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jiří Háž

Jiří Háž

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 3?

Podobné nemovitosti