Prodej chalupy, Pertoltice, 150 m2

Pertoltice

5 325 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 25 377 Kč /za měsíc

(Cena včetně provize a právních služeb.)

Prověřené firmy v Pertolticích

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Exkluzivně nabízíme k prodeji chalupu s užitnou plochou cca 150 m2 na rozsáhlém rovinatém pozemku o velikosti 2 877 m2 v rekreační obci Pertoltice, v části obce Dolní Pertoltice u Frýdlantu v Čechách.
Dispozice objektu v přízemí: chodba se schodištěm, 2 společenské místnosti, kuchyň, koupelna se sprchovým koutem a oddělené WC. V podkroví se nachází 2 pokoje a půda, kde lze vybudovat další obytnou plochu.
Dům je částečně podsklepený, má kamenné základy, cihlové zdivo. Okna v přízemí dřevěná, v podkroví plastová, zděné schodiště, střešní krytina - eternit.
Na dům navazuje dřevěná stodola. Na pozemku se dále nachází garáž, odchovna pro bažanty a dřevěná kůlna.
Chalupa je připojena na elektrickou energii a obecní vodovod, kanalizace je řešena septikem. Ohřev vody zajišťuje elektrický bojler. Každá společenská místnost má vlastní krbová kamna, pokoje v podkroví jsou vytápěny radiátory napojené na jedny z kamen.
Rovinatý pozemek tvoří celkem 9 parcel. Stavba má přidělené číslo evidenční a v katastru nemovitostí je vedená jako stavba pro rodinnou rekreaci.

Pertoltice jsou rekreační oblastí, kde se nachází se zde cyklotrasy, rybníky, lesy k procházkám a houbaření, fotbalové hřiště, dobrovolný hasičský sbor, který pořádá různé kulturní akce, dětské hřiště, knihovna, obchod a další.
V případě zájmu kontaktujte makléře, který Vás rád touto nemovitostí provede a sdělí bližší informace.

Parametry domu

Cena
5 325 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně provize a právních služeb.
Aktualizováno
11. 3. 2024
Adresa
Pertoltice
ID
0059-NP06966
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
150 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha nemovitosti
2877 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Luboš Holub

Luboš Holub

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Pertolticích (okr. Liberec)?

Podobné nemovitosti