Prodej bytu 4+1, Ostrava - Dubina, Jana Maluchy, 71 m2

Jana Maluchy, Ostrava, Dubina

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prověřené firmy v Ostravě

Informace k bytu

Hledáte byt, který si můžete přizpůsobit svým vlastním představám? Máme pro vás skvělou nabídku! Nabízíme prodej prostorného bytu 4+1 o celkové ploše 76 m2 v osobním vlastnictví. Tento byt je v původním stavu a nabízí ideální příležitost pro rekonstrukci podle vašich představ.
Poloha tohoto bytu je výjimečná. Nachází se v klidné části Ostravy-Dubiny na ulici Jana Maluchy, která nabízí klidné a příjemné prostředí pro váš domov. Okolí je bohaté na zelené plochy a parky, které poskytují příležitosti pro relaxaci a rekreační aktivity.

Jsme zde, abychom vám pomohli s rekonstrukcí. Pokud máte představu o novém designu a vylepšení bytu, rádi vám poskytneme potřebnou podporu a poradíme vám s výběrem materiálů a stavebními pracemi. Náš tým zkušených odborníků vám bude k dispozici, abychom vám pomohli vytvořit bydlení, které bude plně odpovídat vašim představám.

Financování není problém. Máme pro vás hypotečního specialistu, který vám pomůže s celým procesem financování. Bez ohledu na vaše finanční možnosti vám pomůžeme najít nejlepší řešení, které vyhovuje vašim potřebám.

Nechte se inspirovat a vytvořte si svůj vysněný domov v tomto prostorném bytě. Cena bytu je stanovena dle dohody. Pokud máte zájem o tento byt nebo potřebujete více informací, neváhejte nás kontaktovat na uvedeném telefonním čísle nebo e-mailové adrese.

Parametry bytu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 2. 2024
Adresa
Jana Maluchy, Ostrava, Dubina
ID
2092
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
71 m2
Patro
4. z 8
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
76 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Telekomunikace
Internet, Kabelová televize, Kabelové rozvody
Doprava
MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Lodžie
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

pnholding.cz a.s.

ul. Nábřeží SPB 457/30, Ostrava

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Tomáš Nguyen

Tomáš Nguyen

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+1 v Ostravě?

Podobné nemovitosti