Pronájem restaurace, Ostrava, Plzeňská, 250 m2

Plzeňská, Ostrava, Bělský Les

30 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prověřené firmy v Ostravě

Informace k nemovitosti

Máte vášeň pro gastronomii a hledáte skvělou příležitost pro podnikání v oblasti pohostinství? Tak zde je nabídka, která by Vás mohla zaujmout!
Pronajměte si námi nabízenou restauraci Dakota, o rozloze 250 m², která má bohatou historii a čeká na svého nového nájemce.

Představujeme Vám charakteristickou a půvabnou restauraci, s tradiční architekturou a osobitým stylem. Rozlehlý interiér s několika prostornými místnostmi, Vám nabízí různé možnosti pro aranžování prostoru. Restaurace je plně vybavená veškerým potřebným zařízením a vybavením pro provozování restaurace. Součástí je také velká a plně vybavená kuchyně, která umožňuje přípravu širokého spektra gastronomických specialit.

Skvělá poloha v Ostravě, v místě s vysokou pěší frekvencí a dobrou dostupností veřejné dopravy. Určitě oceníte i dostatek parkovacích míst pro Vaše hosty.

Tato jedinečná nabídka pronájmu plně vybavené restaurace Dakota je určena vážným zájemcům, kteří mají vizi obnovit a oživit tuto ikonickou restauraci v Ostravě. Přineste nový život do tohoto prostoru s bohatou historií a vytvořte z něj kulturní a gastronomické centrum pro místní i návštěvníky města. Prohlídku restaurace Dakota si můžete domluvit přímo s naším realitním specialistou.

Buďte součástí obnovy této restaurace a připravte se na úspěch ve světě gastronomie! Pronájem plně vybavené restaurace Dakota Vám poskytne příležitost uspět v atraktivní lokalitě Ostravy.

Parametry nemovitosti

Cena
30 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
28. 2. 2024
Adresa
Plzeňská, Ostrava, Bělský Les
ID
2080
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
250 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Rušná část obce
Plocha budovy
1215 m2
Plocha nemovitosti
250 m2
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Telekomunikace
Telefon, Internet, Satelit, Kabelová televize
Doprava
MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

pnholding.cz a.s.

ul. Nábřeží SPB 457/30, Ostrava

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Tomáš Nguyen

Tomáš Nguyen

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu restaurací v Ostravě?

Podobné nemovitosti