Pronájem kanceláře, Těšetice, 462 m2

Těšetice

Cena na vyžádání /za metr čtvereční / měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK)

Prověřené firmy v Těšeticích

Informace k nemovitosti

Představujeme vám nabídku pronájmu kancelářských prostor v Těšeticích, nedaleko Znojma. Jedná se o soubor 231 m2 kancelářských prostor nacházejících se v prvním nadzemní podlaží, které lze rozdělit dle požadavků klienta. Prostory se pronajímají vyklizené a díky rozdílným velikostem jednotlivých místností máte jedinečnou možnost přizpůsobit jejich využití přesně vašim potřebám, ať už vaše firma potřebuje otevřené kancelářské prostory nebo rozdělené kanceláře pro jednotlivé týmy.

Součástí prostor je kuchyňka, sociální zařízení a dva sprchové kouty. Topení je zajištěno akumulačními kamny na noční proud, které zajišťuje efektivní a ekonomické vytápění. Objekt, ve kterém se kanceláře nachází, je střežen kamerovým systémem.

Cena pronájmu je 159 Kč/m2 za měsíc s možností rozšíření pronájmu o vnitřní i venkovní skladovací plochy v areálu.

Pro více informací nebo domluvení prohlídky neváhejte kontaktovat realitní makléřku.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání
Poznámka k ceně
info v RK
Aktualizováno
22. 3. 2024
Adresa
Těšetice
ID
5288Z084
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
462 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Eva Krejčová

Eva Krejčová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu kanceláří v Těšeticích (okr. Znojmo)?

Podobné nemovitosti