Prodej činžovního domu, Brno, Bubeníčkova, 507 m2 (ID: 2060497)

Bubeníčkova, Brno

23 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 109 611 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Brně

Informace k nemovitosti

Více informací najdete na stránce dumZidenice.cz
Zajímavá nabídka koupě víceúčelové nájemní nemovitosti s obchodními, kancelářskými a bytovými prostory v Brně, Židenicích, Bubeníčkova 508/30.
Veškeré podrobnosti o m2, umístění bytových jednotek, kanceláří, obchodních prostor, najdete v půdorysech v galerii foto. Nemovitost zkontrolována stavařem a 2x statikem, ze stavební stránky je v pořádku.

Nyní volné prostory – byt majitelek, ateliér v patře, kancelář v přízemí, další prostory jsou pronajaty se smlouvami na dobu 7x neurčitou (z toho 2x komerce).

Vhodné pro investici do nájemního bydlení, přebudování na samostatné bytové jednotky, pro sídlo firmy včetně kancelářských, obchodních prostor a bytového zázemí, zřízení ubytovacího zařízení, stravovacího a mnoha dalšího.

V územním plánu využití SO – plochy smíšené – obchodu, služeb, bydlení – více o využití najdete na dumZidenice.cz

Nemovitost vám nabízí více jak 507 m2 podlahové plochy (byty, kanceláře, obchod) a dále dřevěnou kolnu sloužící jako sklad o 30 m2, sklepní prostor o 40.7 m2, dvůr o 290 m2, půda komplet více jak 280 m2 (dle stavebního úřadu možná vestavba dalších obytných prostor), pozemek celkem 726 m2.

Pokud byste vrátili dispozice místností do původního stavu, můžete získat až 15 bytů 1+1 a jeden byt 2+1 (bez komerce v přízemí do ulice).

Z ulice navazuje komerční obchodní prostor, sloužící jako prodejna se skladovým zázemím, do dvora se dostanete samostatným vstupem z ulice. Nad komerčními prostory se v 1. patře nachází dvě bytové jednotky a taktéž velkorysý půdní prostor s potenciálem další bytové vestavby.

Navazující část pavlačového bydlení, v přízemí najdete bytové jednotky, kancelářské a podnikatelské prostory a v patře další bytové jednotky a ateliéry. Některé prostory mají vlastní WC a koupelnu, ostatní WC mimo byty v přízemí 4x a v patře 4x.
Dvůr nabízí skvělou užitkovou plochu, a naprosté soukromí od okolní zástavby.
Vstup a vjezd v jednom je k místu nejmenší šíře dostupný menším vozům. V průměru má vjezd 2 m na šíři a v nejužším místě 1.88 m. Vjezd lze po stavebních úpravách rozšířit. Sklepní prostory s cihlovou klenbou o 4 místnostech, výška k stropu 1.7 m, podlaha zemina.

Technika: plyn zaveden, vytápění plynovými kamny a lokálními kamny na TP, voda rozvedena, kanalizace a voda obecní (rozvody vody, elektřiny, vnitřních odpadů převážně původní funkční), obvodové zdivo cihla o 50 cm, střecha s taškovou krytinou pokládanou před 20 lety, budova podříznuta a izolována proti vlhkosti, výška stropů místností 2.9 m až 3 m, stav nemovitosti před rekonstrukcí (mimo kanceláře v přízemí). Každý užívaný prostor má vlastní plynový a elektrický měřič, voda rozpočítávaná.

Rychlá dostupnost centra města, tramvajové zastávky 2 min., vlakové nádraží Brno-Židenice 400 m, Kaufland 250 m.

Nemovitost vám mohu vřele doporučit. Info o současných nájmech, vý...

Parametry nemovitosti

Cena
23 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 4. 2024
Adresa
Bubeníčkova, Brno
ID
0000162022
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
577 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Podlahová plocha
507 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Jindřich Kuthan

Jindřich Kuthan

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje činžovních domů v Brně?

Podobné nemovitosti