Prodej obchodního prostoru, Adamov, Smetanovo náměstí, 870 m2

Smetanovo náměstí, Adamov

14 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 71 438 Kč /za měsíc

(+ provize RK (zahrnuje kompletní advokátní převod vč. úschovy finančních prostředků))

Prověřené firmy v Adamově

Informace k nemovitosti

Za cenu velkého bytu v Brně můžete dostat čtyřpodlažní festovní dům s užitnou plochou téměř 900 m2. Mně to zní jako výjimečná příležitost - jak to zní vám?
K dispozici prodej výjimečné komerční nemovitosti (2 podlaží možno na byty) na Smetanově náměstí v Adamově. Prostorný čtyřpodlažní dům byl v padesátých letech vystavěn jako zdravotnické středisko pro místní strojírny a ke stejnému účelu slouží víceméně dodnes. Užitná plocha nyní činí 650 m2 (suterén - celý podsklepen, 1. NP a 2. NP) + půda (dalších cca 220 m2). Objekt je komerčního charakteru, na stavebním úřadě se však dá komunikovat i částečné (minoritní) využití stavby na bydlení (2. a 3. NP - viz pro tyto účely upravené půdorysy vč. zákresů příček, vedení rozvodů sítí a dalšího).
Rekonstrukce v roce 2023 zahrnovala - zateplnení celého domu, odizolování suterénu od okolní zeminy (do 2,5 m, objekt netrpí na žádnou formu vlhkosti), nové hromosvody a rekonstrukci jedné ordinace vč. čekárny a koupelny. Při rekonstrukci v roce 2017 byly pořízeny dva nové plynové kotle (vč. revizí a výměny topných těles). V roce 2010 byla pořízena nová střecha, vč. okapů, a plastová okna v celém domě (+ vchodové dveře).
Stropy jsou bytelné betonové, zdi jsou zděné. Nad vstupem do budovy se nachází na sloupech postavený balkón (přístupný z 2. NP). Podlahy na betonovém podkladu jsou různé - dlažby, PVC i plovoucí.
Stavba stojí na vlastním pozemku, všechny okolní pozemky jsou pak města (parkování). Kompletní okótované půdorysy jsou k dispozici na @. V bezprostřední blízkosti je supermarket Albert. Do centra Brna se autem dostanete za 25 minut, vlakem na hl. brněnské nádraží za 19 minut.

Parametry nemovitosti

Cena
14 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ provize RK (zahrnuje kompletní advokátní převod vč. úschovy finančních prostředků)
Aktualizováno
22. 4. 2024
Adresa
Smetanovo náměstí, Adamov
ID
18370
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
870 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Nemox

Gorkého 66/17, Brno

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jan Víšek

Jan Víšek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje obchodních prostor v Adamově (okr. Blansko)?

Podobné nemovitosti