Prodej bytu 3+kk, Zvole, 70 m2 (ID: 2058683)

Zvole u Zábřeha

3 627 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 285 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Zvoli

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k bytu

V nově vznikající bytové rezidenci v obci Zvole vám nabízíme do prodeje moderní bytové jednotky s dispozicí 3+kk s výměrou 70m2. Tyto bytové jednotky se budou nacházet v 1. patře a k dispozici budou celkem 4 byty, rozděleny do dvou bytových domů. Ke každé jednotce bude možné přikoupit také garáž. Zvole se nachází v dojezdové vzdálenosti 10 minut od města Mohelnice a nebo 25 minut jízdy od Olomouce, kde najdete plnou občanskou vybavenost.

Byty budou připraveny k nastěhování v druhé polovině roku 2024. Vytápění je řešeno elektrickým podlahovým vytápěním ve všech místnostech - se samostatným termostatem. Ohřev vody zajistí elektrický bojler. Podlaha v celém bytě bude vinylová v dubovém dekoru. V koupelně budou dominovat kombinace šedých obkladů a antracitových zařizovacích předmětů.

Vybavení bytů splní požadavky moderního bydlení dnešní doby. Na všech stěnách najdete bílou výmalbu. Kuchyňská linku zpracovanou ve vysokém standardu, na míru od truhláře z lokální dílny. V kuchyňské lince najdete spotřebiče značky Electrolux nebo Mora. Koupelny budou vybaveny zařizovacími předměty Siko. Budoucí majitelé dostanou možnost výběru, zda budou chtít koupelnu osadit moderním sprchovým koutem nebo vanou. Vypínače a zásuvky dodá firma ABB z kolekce Tango.

Domy budou postaveny ze zdiva Ytong Lambda YQ PDK 450, které má výborné termoizolační vlastnosti a není třeba je dále zateplovat. Okna v plastu trojskla jsou samozřejmostí. Střecha domů bude valbová a nabídne přípravu na fotovoltaické panely. V případě zájmu zajistíme každému majiteli bytu asistenci s vyřízením dotace i realizaci FVE.
V každém domě bude technická místnost, která bude sloužit zároveň jako úklidová komora pro celý dům. Garáže, které budou součásti domu, budou vytápěny elektrický topením a nabídnou přípravu pro nabíječky elektromobilů. Ke každému bytu náleží zděná kóje o výměře 6 m2, které se nachází v přízemí domu.

Vlastníci bytových jednotek získají kromě moderního bydlení zároveň také podíl na společných částech domu, společném parkovacím stání a především zahrady, kterou mohou užívat dle vlastní potřeby. Ke každému bytu bude dále patřit vlastní malá zahrádka, která bude oplocená a v katastru nemovitostí bude zapsána na listu vlastnictví společně s bytovou jednotkou.

Ceník:
Cena bytu je stanovena na 3.627.000 Kč v konfiguraci dle projektové dokumentace. Konfigurace lze upravit dle přání zákazníka - od toho se pak bude odvíjet konečná cena bytu.
Cena garáže o výměře 20,6 m2 je stanovena na 515.000 Kč.

Aktuálně probíhá 1. fáze stavby - základová deska a hrubá stavba.

Pokud hledáte bydlení v blízkosti většího města, ale zároveň chcete bydlet v klidné lokalitě s možností využití zahrady, pak jste na správném místě. Neváhejte mě kontaktovat. Moc rád Vám poskytnu bližší informace. Našim klientům pomůžeme s výhodným financováním této nemovitosti. Váš realitní makléř, Josef Andrle.

Parametry bytu

Cena
3 627 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 3. 2024
Adresa
Zvole u Zábřeha
ID
00967
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
70 m2
Patro
2. z 2
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha zahrady
50 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
55 kWh/m2 za rok
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Podlahové
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo OSTROV REALIT

OSTROV REALIT

Stanislava Lolka 1930/2a, Zábřeh

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Josef Andrle

Josef Andrle

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Zvoli (okr. Šumperk)?

Top nabídky

Podobné nemovitosti