Prodej bytu 4+kk, Šumperk, Jesenická, 72 m2

Jesenická, Šumperk

3 390 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 156 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Šumperku

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k bytu

Zvažujete koupi bytu v cihlovém domě? Traduje se, že cihlové domy nebývají tak hlučné a stěny prý lépe izolují. Pokud tedy upřednostňujete cihlový byt před panelovým, tak právě pro vás máme nabídku zděného bytu o dispozici 4+kk. Váš nový domov může být právě v tomto bytě na ulici Jesenická v Šumperku.

Prostorný byt s moderní dispozicí je umístěn ve 1.patře bytového domu. Výměra podlahové plochy činí 72m2, náleží k němu sklepní koje.
Plusem v bytě je kuchyně komunikačně propojena s obývacím prostorem. Byt je velice světlý, prosvětlené pokoje opticky zvětšují podlahovou plochu. Orientace kuchyně a ložnice je do zeleného dvorního traktu, další dva pokoje pak jsou do ulice.

Byt je ve velmi dobrém technickém stavu a je připraven k okamžitému nastěhování, aniž by bylo nutné investovat další větší finanční prostředky. Byt prošel před pár lety celkovou rekonstrukcí, která zahrnovala novou kuchyňskou linku vč. spotřebičů (myčka, el.varná deska a el. trouba), částečně elektřina v mědi a interiérové dveře s obložkami v celém bytě. V ložnici zůstávají prostorné šatní skříně.

Vytápění a dodávka teplé vody jsou zajišťovány dálkovým ústředním vytápěním z centrální plynové kotelny.

Ve dvorním traktu se nachází revitalizované parkoviště a nově vysazená zeleň s lavičkami a dětským hřištěm.

Jedná se o DB bez možnosti převodu bytu do OV. Byt bude volný po dohodě.
Cena k jednání uvedena vč. právních služeb.

Parametry bytu

Cena
3 390 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
10. 3. 2024
Adresa
Jesenická, Šumperk
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
72 m2
Vlastnictví
Družstevní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 46 lidí

Prodejce

Renáta Venclová

Renáta Venclová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Šumperku?

Top nabídky

Podobné nemovitosti