Prodej bytu 3+kk, Šlapanice, Brněnská Pole, 76 m2 (ID: 2056745)

Brněnská Pole, Šlapanice

8 590 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 40 937 Kč /za měsíc

(cena již obsahuje provizi RK a poplatky za služby)

Prověřené firmy v Šlapanicích

Informace k bytu

Objevte kouzlo bydlení ve Šlapanicích, kde na vás čeká prostorný byt o dispozici 3+kk umístěný v 1. patře bytového domu. Ideální pro rodiny i bezdětné páry, kteří hledají klid a zároveň dobrou dostupnost do Brna.

Jako realitní makléř s dlouholetou praxí vím, že najít ten pravý domov není vždy snadné. Tento byt však nabízí vše, co vyžaduje moderní bydlení - prostorné neprůchozí pokoje, velký obývací pokoj s kuchyňským koutem a zastřešenou terasu, která poskytuje dostatek soukromí pro vaše odpočinkové chvíle. Navíc, s podlahovou plochou 75,9 m2 a terasou o velikosti 27,2 m2 získáváte opravdu velkorysý prostor pro spokojený život. Byt je navíc úsporný vlivem konstrukce a zateplení domu, ale také díky vlastnímu kondenzačnímu kotli (zn. BAXI), díky němuž si můžete zatopit kdy budete chtít.

Šlapanice jsou známé skvělou dopravní dostupností do Brna, ať už autem, MHD či vlakem. V okolí domu najdete hřiště pro děti, sportovní vyžití pro teenagery a veškerou občanskou vybavenost. Tato lokalita je ideální pro ty, kdo hledají klidné bydlení s rychlým spojením do města Brna.

Kromě bytu samotného získáváte v inzerované ceně i sklep v suterénu domu a je možno po dohodě dokoupit i garážové stání, umístěné taktéž v suterénu domu (garážové stání není obsaženo v ceně), což je v dnešní době obrovskou výhodou.

Pokud vás tento byt zaujal a rádi byste se o něm dozvěděli více, nebo máte jakékoliv další dotazy týkající se bydlení, neváhejte se na mě obrátit. Jsem tu pro vás, abych vám pomohl najít váš vysněný domov. Spojte se se mnou prostřednictvím kontaktů na mém webu. Těším se na vás při prohlídce bytu a jeho rezervaci!

Exkluzivní možnost převzetí hypotečního úvěru se sazbou 2% pro nového majitele, který by chtěl platit koupi tohoto bytu hypotečním úvěrem!

Průkaz PENB nebyl zatím dodán, proto je v souladu s platnou legislativou uvedena v nabídce třída G.

Parametry bytu

Cena
8 590 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena již obsahuje provizi RK a poplatky za služby
Aktualizováno
7. 5. 2024
Adresa
Brněnská Pole, Šlapanice
ID
00317
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
103 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
76 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Filip Rozprým

Filip Rozprým

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Šlapanicích (okr. Brno-venkov)?

Podobné nemovitosti