Pronájem rodinného domu, Praha - Šeberov, Bělásková, 260 m2

Bělásková, Praha

60 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ zálohy za energie a kuace)

Prověřené firmy v Praze

Stěhovací služby

Informace k domu

Dovolujeme si Vám nabídnout k pronájmu rodinný dům po rekonstrukci o dispozici 5+1, který se nachází v klidné části Šeberova u Prahy. Vnitřní obytná plocha s balkóny činí 250 m2 + 10 m2 terasa na pozemku o velikosti 920 m2. Dům se pronajímá nevybavený.

Přízemí: vstupní chodbou se dostanete do obývací místnosti ve který je možnost topit krbem se přímým vstupem na zahradu, oddělenou kuchyní s jídelnou a výstupem na zahradu, kuchyň bude vybavena moderními spotřebiči. V prvním podlaží je dále k dispozici pokoj pro hosty (eventuálně pracovna), koupelna se sprchovým koutem, wc, technická místnost a garáž pro dva automobily. Patro: po schodech se dostanete do patra, které tvoří 3 samostatné ložnice a koupelnu s vanovou.

Vytápění domu a ohřev vody pomocí plynového kotle + ohřev vody pomocí solárních panelů. V některých ložnicích jsou vestavěné skříně. K pohodlí přispívá samostatný sklad na sportovní potřeby a zahradní náčiní. V letních měsících se ocení funkční krytý bazén, který lze napustit vodou ze studny. K zalévaní zahrady slouží automatický zavlažovací systém.

Dům se nachází ve velmi klidné, příjemné lokalitě, kde najdete kompletní občanskou vybavenost. Dostupnost do centra Prahy cca. 20 minut. V blízkosti plno zeleně. Foto interiéru po rekonstrukci ještě není k dispozici. Dostupný dle dohody.

Cena pronájmu činí 60.000,- Kč + zálohy za energie. Vratná kauce ve výši 60.000,- Kč je splatná v den podpisu nájemní smlouvy. Poplatek RK ve výši 50.000,- Kč hradí zájemce. Pro více informací mě prosím kontaktujte na níže uvedeném formuláři, nebo telefonicky Po-Pá od 8.00 do 20.00h, v ostatních případech pomocí sms - emailu. Speaking English.

Parametry domu

Cena
60 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ zálohy za energie a kuace
Aktualizováno
4. 4. 2024
Adresa
Bělásková, Praha
ID
1949
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
260 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
190 m2
Plocha nemovitosti
920 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Telekomunikace
Telefon, Satelit, Kabelová televize, Kabelové rozvody
Doprava
Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Studna
Garáž
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo REALITY K+L

REALITY K+L

třída T. G. Masaryka 989, Roudnice nad Labem

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 31 lidí

Prodejce

Kryštof Hrala

Kryštof Hrala

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu rodinných domů v Praze?

Podobné nemovitosti