Prodej bytu 2+kk, Nová Lesná, Slovensko, 42 m2

Nová Lesná, Slovensko

3 997 500 Kč /za nemovitost
Prověřené firmy

Informace k bytu

Objevte dokonalost v srdci Tater
Dopřejte si klid ve svém osobním útočišti v idylické vesničce Nová Lesná, vznešeném klenotu v srdci Tatranského národního parku. Tento nádherný studiový apartmán Vám nabízí klidný únik od shonu městského života. Tato nemovitost orientovaná na jih nad malebnou vesničkou nabízí ničím nerušený, úchvatný výhled na majestátní Tatry. Design studia vzdává hold okolní kráse a vytváří harmonickou směs pohodlí a elegance.
Tento byt s velkorysou užitnou plochou 42m2 byl pečlivě navržen tak, aby upřednostňoval pohodlí a funkčnost. Cenovka 159.900 € je pozvánkou na investici do životního stylu plného klidu, dobrodružství a ohromujících přírodních krás.

Studio má strategickou polohu v blízkosti hotelu Euforia a restaurace Koliba, což by kamenem dohodil od špičkového vybavení. Starý Smokovec, domov Tricklandie a známé lanovky, je vzdálen jen 2 km. Město Poprad je vzdáleno 7 km, ideální na poznávací výlety s následným relaxem v AquaCity Poprad.

Milovníci outdoorových aktivit budou mít z čeho vybírat. Od klidných procházek na Pěknou vyhlídku nebo Slavkovskou dolinu až po vzrušující jízdy lanovkou na Skalnaté pleso, outdoorových aktivit je nepočítaně. Zdolejte majestátní tatranské štíty jako Lomnický štít, Ledový štít či Gerlachovský štít - nejvyšší vrch Slovenska.

Milovníci zimních sportů se mohou těšit. Malé lyžařské středisko Pod lesem je vzdáleno jen 950 ma další výjimečná lyžařská střediska jako Jakubkova louka a Tatranská Lomnice jsou vzdáleny jen kousek.

Ať už hledáte celoroční bydlení nebo výhodnou investici, tento apartmán ve Vysokých Tatrách je vzácným nálezem. Toto studio s hodnocením na Booking.com 8,8 je více než jen investice – je to váš splněný sen.

Vstupte do světa klidu, dobrodružství a přírodních krás. Vítejte doma ve svém útočišti ve Vysokých Tatrách

Parametry bytu

Cena
3 997 500 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
16. 5. 2024
Adresa
Nová Lesná, Slovensko
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
42 m2
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Martina Lezo

Martina Lezo

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk?

Podobné nemovitosti