Prodej bytu 2+kk, Vysoké Tatry, Slovensko, 67 m2

Vysoké Tatry, Slovensko

10 475 000 Kč /za nemovitost
Prověřené firmy

Informace k bytu

Apartmán s dokonalým výhledem v Novém Smokovci
Přitažlivý design – kvalitní architektura zapadající do prostředí využívá prvků umocňujících spojení s přírodou a tradiční zástavbou regionu. V detailech jsou vkusně použity náznaky místní lidové architektury.

Okolní areál je upraven do podoby příjemného lesního parku s prostory pro relaxaci a sport.

Výjimečná lokalita – blízkost přírody v kombinaci Vysokých Tater vám přináší příjemný komfort.
Vysoká hodnota - cena nemovitostí ve Tatrách každoročně dynamicky roste a tím umožňují vysoké zhodnocení vaší investice. ještě bych dodala, že je to dobrá investiční příležitost. Tento apartmán je pronajímán přes booking.com a má vysoké hodnocení 9,3.

Dispoziční řešení apartmánu:

- vstupní chodba s velkorysým úložným prostorem
- hlavní ložnice s manželskou postelí a jednou přistýlkou
- koupelna se sprchovým koutem
- šatník
- obývací pokoj (se sedačkou přeměnitelnou na 3 lůžka)
- plně vybavená kuchyňská linka s jídelnou

Nový Smokovec je jedním z nejznámějších měst ve Vysokých Tatrách na Slovensku. Je to oblíbené turistické a lyžařské středisko, které je známé svou nádhernou přírodou a impozantními horskými panoramaty.

Kromě toho, Nový Smokovec má příznivé klimatické podmínky, které jsou ideální pro léčbu dýchacích chorob a alergií. Historie města začala v 19. století a dnes je plné moderních hotelů a apartmánů, které nabízejí vysoký standard ubytování.

Nový Smokovec je také vynikajícím výchozím bodem pro turistické výlety do okolních hor, včetně nejvyššího vrcholu Slovenska, Gerlachu.

Také je přímo napojen na železniční a autobusovou síť, což umožňuje snadný přístup do jiných měst v Tatrách a také do okolních oblastí.

Parametry bytu

Cena
10 475 000 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
16. 5. 2024
Adresa
Vysoké Tatry, Slovensko
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
67 m2
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Martina Lezo

Martina Lezo

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk?

Podobné nemovitosti