Prodej pozemku pro komerční výstavbu, Holice, Staroholická, 11704 m2 (ID: 2054512)

Staroholická, Holice

9 200 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 43 844 Kč /za měsíc

(cena k jednání)

Prověřené firmy v Holicích

Informace k pozemku

Prodáme zemědělský areál bývalých skleníků SEMPRA o celkové výměře 11.704 m2 v Holicích.

Areál tvoří 12 lodí skleníků propojených centrální zděnou budovou, montovaná administrativní budova, sklad, zděná kůlna a volné pozemky. Většina staveb je ve špatném technickém stavu a je určena k demolici nebo kompletní rekonstrukci. Přístup k areálu je po místní komunikaci z ulice Staroholická. Naposledy byl areál užíván pro pěstování hrnkových rostlin.

Areál je napojen na veškeré sítě.

Provoz skleníků byl ukončen před prázdninami 2023.

Dle platného územního plánu je celý areál veden jako plochy VZ – Plochy výroby a skladování – zemědělská výroba; u sousední lokality (Zb4c) je navržena změna na BI – Plochy bydlení v rodinných domech – městské a příměstské.

Inženýrské sítě: elektrická energie: 230/400 V; pitná voda: veřejný vodovod; kanalizace: veřejná kanalizace; plyn: ano (STL); vytápění: skleníky 10 malých plynových kotlů (v provozu 2); administrativní budova přímotopy.

Podle povodňového plánu ČR areál neleží v žádném záplavovém území.

Parametry pozemku

Cena
9 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena k jednání
Aktualizováno
22. 2. 2024
Adresa
Staroholická, Holice
ID
N01070
Plocha nemovitosti
11704 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

GENERA s.r.o.

GENERA s.r.o.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro komerční výstavbu v Holicích?

Podobné nemovitosti