Prodej chaty, Čisovice, 33 m2

Čisovice

5 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 829 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Čisovicích

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme Vám k prodeji dřevěnou, v celém půdorysu na zděné podezdívce podsklepenou chatu s přiléhající zastřešenou a z jedné strany zároveň prosklenou terasou, nacházející se na vlastním pozemku o celkové výměře 1238 m². Zajímavý, částečně mírně svažitý pozemek s chatou ze 3 stran bez sousedů se nachází přímo nad Bojovským potokem v obci Čísovice v okrese Praha – západ, v těsném sousedství Mníšku pod Brdy a nabízí příjemné soukromí s velkými možnostmi využití. Dle platného územního plánu se pozemek nachází v lokalitě určené pro zástavbu rodinnými domy, tzn. že na pozemku lze případně rovněž postavit zcela nový dům pro bydlení. Přívod obecního vodovodu, kanalizace a přípojka plynu se nacházejí přímo na hranici pozemku u příjezdové komunikace (obecní cesta).
Celoročně obyvatelná zateplená chata na zděné podezdívce o zastavěné ploše 46 m² sestává z hlavní obytné místnosti s kuchyňským koutem (16,5 m²) s přivedenou studenou i teplou vodou do dřezu, plynovým sporákem s digestoří (plynová bomba + bojler na ohřev TUV umístěny ve sklepě) a kamny na pevná paliva s výměníkem a rozvodem tepla do radiátorů v ostatních místnostech. Ze vstupní chodbičky (3 m²) se dále vchází do dalšího samostatného pokoje – ložnice se třemi lůžky (9 m²) a dále do nově vybudované koupelny s vanou, umyvadlem a splachovacím WC (4,3m²). Všechna okna mají ochranné venkovní okenice, podlahy jsou kryty dřevotřískovými deskami, koupelna dlažbou.
Před několika lety prošla chata rekonstrukcí, kdy byla položena zcela nová střešní krytina, bylo provedeno vyzdění komína, nové měděné rozvody tepla z kamen na pevná paliva v obytné místnosti ústředním topením do 4 radiátorů v pokojích, koupelně a chodbě a byla kompletně obložena koupelna s toaletou. Chata je v současnosti napojena na užitkovou vodu z vlastní studny a odpad je aktuálně sveden do jímky na pozemku. Pod střechou se nalézá půdní prostor. Vzadu za chatou stojí menší kůlna s oddělenou původní suchou toaletou.
Obec Čísovice s 571 stálými obyvateli je pro svou blízkost Prahy (dojezdová vzdálenost autem 27 km/30 min na Smíchovské nádraží+ přímé autobusové i vlakové spojení) oblíbeným rekreačním místem již od poč. 20. stol., v těsném sousedství se nacházejí luxusní, trvale obydlené rodinné domy, v místě je i obecní úřad, mateřská školka a 1. stupeň základní školy. Obcí protéká Bojovský potok který vytváří romantické údolí lemované lesem Dešiny – rájem milovníků hub a borůvek.

Parametry domu

Cena
5 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
21. 2. 2024
Adresa
Čisovice
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
33 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
1238 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

VJGROUP

Ellnerové 3104/4, Praha, Záběhlice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing. Vladimír Jirgl, MBA

Ing. Vladimír Jirgl, MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Čisovicích?

Podobné nemovitosti