Prodej rybníku, Přelouč, 2178 m2 (ID: 2053040)

Přelouč

1 285 020 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 6 124 Kč /za měsíc

(Vlastní molo do max. 70 m2 po vlastním pozemku schváleno !)

Prověřené firmy v Přelouči

Informace k pozemku

Prodej pozemku s vlastní vodní plochou 2.178 m2 Mělické písníky u Pardubic. Přesně na jih orientovaný pozemek (parc. č. 398/52 k.ú. Lohenice u Přelouče) s výhledem na poloostrov.

Nádherně čistá voda na koupání, písčité dno (až 5 m hloubka v místě). Vysoce atraktivní rybářský revír s trofejními úlovky. Místo má Genius loci. Přesně jižní orientace, je vidět jak východ slunce, tak i krásný západ slunce.

Schválené vlastní molo do max. 70 m2 libovolného tvaru a délky po vlastním pozemku (vlastní vodní ploše). Rozměry pozemku jsou cca 162 x 13,5 m, z čehož cca 300 m2 tvoří břeh, který lze po vzoru vedlejších pozemků případně dle potřeby upravit na krásnou písčitou pláž na jih.

Pozemek o šířce cca 13,5 m může kupec například rozdělit i na 2 pozemky (stejné pruhy) o šířce cca 7 m, což může sloužit dvěma zájemcům (tzn. poloviční kupní cena), například rybářům přátelům, rodinným přátelům apod. Nebo jako investice na (v případě rozdělení až 2 x celoroční) pronájem.

K dispozici písemné rozhodnutí stavebního úřadu města Přelouč s osvědčením o existenci veřejně přístupné účelové komunikace až na pozemek napojené na silnici č. III/32219.

Vlastní vodní plocha, resp. přístup k nádherně čisté vodě na vlastním pozemku je strategická investice do budoucna.

Již jste darovali své milé luxusní auto, dům, dovolené... Překvapte ji a darujte jí s červenou mašlí vlastní soukromou pláž se 70 m2 molem nejen pro romantické večery, ale i pro koupání, potápění, rybaření, surfing, paddleboarding, výlety, vlastní rekreaci.

Pokud jste vášnivý rybář (rybáři), darujte tento výjimečný pozemek s vlastní vodní plochou sobě pro trofejní úlovky, pohodu, klid a rozjímání.

Praha 1 h autem, Pardubice 16 min., Hradec Králové 28 min. Více informací a fotografií na webu zprostředkovatele MAXEN.

Parametry pozemku

Cena
1 285 020 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Vlastní molo do max. 70 m2 po vlastním pozemku schváleno !
Aktualizováno
6. 4. 2024
Adresa
Přelouč
ID
Rpre636
Plocha nemovitosti
2178 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Klára Forejtová

Klára Forejtová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rybníků v Přelouči?

Podobné nemovitosti