Pronájem bytu 2+kk, Šumperk, Dobrovského, 67 m2

Dobrovského, Šumperk

13 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prověřené firmy v Šumperku

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k bytu

Tentokrát máme pronájem pro náročné! Jedná se totiž o luxusní, vybavený byt v krásném rodinném domě v klidné ulici.

Byt o dispozici 2+kk a výměře 67 m2 se nachází v podkroví rodinné vily se zahradou. Je v top stavu a s veškerým vybavením a spotřebiči tak, jak vidíte na fotografiích. Chodba je průchozí do všech místností. Kuchyně je vybavena na míru vyrobenou kuchyňskou linkou s vestavěnou troubou, indukční varnou deskou, myčkou, mikrovlnnou troubou a lednicí s mrazákem. Koupelna a wc je zvlášť.

Na chodbě před vchodem do bytu se nachází vestavěné skříně příslušející k bytu.

Byt je vytápěn plynovým kotlem nebo se můžete oddávat poslechu uklidňujícího zvuku praskajícího dřeva, když si zatopíte v krbu. Ohřev vody zajišťuje bojler.

Dům se nachází ve velmi klidné ulici Dobrovského, kde je parkování možné před domem. Byt je vhodný maximálně pro 2 osoby, které budou v souladu s poklidným soužitím s ostatními obyvateli domu. Lze jej také využít jako bydlení pro manažery, kdy je po domluvě možné zajistit úklid včetně výměny ručníků a ložního prádla.

Nájemné je stanoveno na 13.000 Kč + 4.500 Kč (pro 1 osobu) tvoří zálohy na služby a energie spojené s užíváním bytu (včetně připojení k internetu a TV satelit). Vratná kauce činí 26.000 Kč a provize realitní kanceláři 13.000 Kč + DPH.

Byt bude k dispozici od 1.5.2024. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N103962.

Parametry bytu

Cena
13 000 Kč /za měsíc Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 3. 2024
Adresa
Dobrovského, Šumperk
ID
N103962
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
67 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 41 lidí

Prodejce

Mgr. Ivana Uhlířová

Mgr. Ivana Uhlířová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Šumperku?

Podobné nemovitosti