Prodej ubytování, Ledeč nad Sázavou, Heroldovo nábřeží, 596 m2 (ID: 2052641)

Heroldovo nábřeží, Ledeč nad Sázavou

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(včetně provize a právních služeb)

Prověřené firmy v Ledči nad Sázavou

Informace k nemovitosti

Hlášení pro všechny investory! Máme pro Vás v nabídce zajímavou investiční příležitost!

Ubytovací zařízení o celkové užitné ploše 596 m2, stojící na pozemku 492 m2, v lokalitě Heroldovo nábřeží - Ledeč nad Sázavou, včetně stabilní a stálé klientely. 80 km od Prahy, 100 km od Brna.

Budova se nachází na pozemku o velikosti 492 m2 a podlahová plocha celé budovy je 596 m2.

Jedná se o ubytovacího zařízení přímo pod hradem v Ledči nad Sázavou. Tato nemovitost se nachází pouze 200m náměstí. Ubytovací zařízení slouží spíše pro krátkodobé ubytování dělníků (zhruba 3 firmy v Ledči nad Sázavou pravidelně využívají služeb ubytovny a mají zde ubytované své zaměstnance), vodáků a různých turistů. Dům nyní nabízí 38 lůžek k pronájmu a na půdě můžete do budoucna vybudovat další pokoje. Jsou zde pokoje dvoulůžkové až pětilůžkové, každý z pokojů má své sociální zázemí. Uzamykání pokojů funguje na zabezpečovacím systému Jablotron.

V roce 2017 byla budova kompletně zrekonstruována - rekonstrukce pokojů, chodeb, fasády, oken, střechy, plynová kotelna se dvěma plynovými kotli (kaskáda) a odpady. Není tedy potřeba žádných dalších rekonstrukcí a stačí ubytovací zařízení převzít a dále provozovat. Obsazenost se průměrně pohybuje mezi 75 - 85 %. O provoz celé budovy se na DPP stará správce, který má starost ubytování, převzetí pokojů od návštěvníků, pohotovost na telefonu při havárii, tvoření faktur, atp.

Návratnost investice při takové obsazenosti je 8 let. Hrubý roční výnos je 13%.

Nemovitost se nabízí včetně správce, ale není to podmínkou.

Budovu lze předělat na bytový dům.

Město Ledeč nad Sázavou nabízí veškerou občanskou vybavenost. Skvělá je také dostupnost, kdy nájezd na dálnici D1 je vzdálen pouze 15km. Dům se nachází přímo na náměstí města, tudíž jak pro nájemníky, tak pro majitele je místo ideální.
Vysočinu netřeba dlouho představovat, nabízí se zde spousta míst k výletům, od kulturních památek až po turistické trasy.

Půdorysné výkresy a doplňující informace k nemovitosti, jako jsou výnosy, možnosti přestavby a důvody prodeje Vám poskytnu na osobní prohlídce, nebo po kontaktu. Budu se na Vás těšit.

Růt Lukáš | realitní specialista
RUT&PARTNERS realitní kancelář

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právních služeb
Aktualizováno
25. 3. 2024
Adresa
Heroldovo nábřeží, Ledeč nad Sázavou
ID
LR2375
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
596 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RUT & PARTNERS

Zámecká 7, Světlá nad Sázavou

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Lukáš Růt

Lukáš Růt

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Ledči nad Sázavou?

Podobné nemovitosti