Prodej chalupy, Malonty, 85 m2 (ID: 2052273)

Malonty

2 580 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 296 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Malontech

Informace k domu

Nabízíme do prodeje atypický dům ve vesnické zástavbě se zahradou, s možností dokoupení rozlehlého pozemku navazujícího na zahradu. Obec Líčov-Desky, Malonty.

Jedná se o rohový dům se započatou rekonstrukcí, který má obytnou část (dispozičně 3+1) situovanou v horním patře, přízemí domu slouží jako sklep, popř. k ustájení zvířat.

Dispozičně je byt řešen vstupní předsíní, ze které jsou přístupy do ostatních pokojů.
Kuchyně je propojená s obývací částí s okny situovanými do dvora. Další dvě ložnice, koupelna a skladovací prostory, vše se nabízí k úpravě dle vlastních požadavků a představ. Byt je krásně prosvětlen sluncem a denním světlem.
Celá nemovitost je určena k rekonstrukci. Byt je vytápěn několika kamny na tuhá paliva, rozvody vody jsou z části nově rozvedené. Okna jsou dřevěná dvojitá, podlahy prkenné či dlažba, většinou v původním stavu.

V sousední dům, který opticky navazuje na prodávanou nemovitost je trvale obydlen a rekonstruován ve vesnickém stylu, tudíž se nabízí zachovat při budoucí rekonstrukci stejnou atmosféru celku.

Zahrada plynule navazuje na krásnou okolní krajinu, přilehlé pastviny a louka je k dispozici k dokoupení. Nyní je pozemek využíván jako pastvina pro koně.
Na pozemek vede příjezdová cesta okolo domu, která bude začleněna podílem do prodeje nemovitosti.

Obec Líčov-Desky je malá vesnička klidného rázu spadající pod obec Malonty.

V případě zájmu kontaktujte makléře nabídky, s financováním pomůžeme.

Parametry domu

Cena
2 580 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Malonty
ID
0020-NP07574
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
85 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1248 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX G8 Reality

Rohanské nábřeží 678/27, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Michaela Mikešová

Michaela Mikešová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Malontech?

Podobné nemovitosti