Prodej obchodního prostoru, Hradec Králové, 139 m2

Hradec Králové - Kukleny

10 395 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 49 540 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Hradci Králové

Informace k nemovitosti

V rámci rezidenčního projektu Rezidence Thera (Kukleny, Hradec Králové) si Vám dovolujeme nabídnout nadstandardní nebytový prostor, který může být reprezentativním místem pro Vaše podnikání. Využít jej můžete například jako kancelář, showroom, obchod, apod. Velkou předností tohoto prostoru je jeho umístění na dobře viditelném a frekventovaném místě – nároží ulic Pálenecká a Pražská třída. Kolaudace domu je plánovaná na květen 2024.

Nebytová jednotka má podlahovou plochu 138,60 m2 s označením A16 (dle nař. vl. 366/2013 Sb.) a nachází se v 1NP v části A – nejblíže rušné Pražské třídě. Skládá se z hlavního z prostoru (129,65 m2) a příslušenství - umývárny (1,85 m2), WC (1,7 m2) a kuchyňky (4,4 m2). Součástí standardů jsou velkoformátová okna s trojskly, keramické dlažby, podlahové vytápění, rekuperace, FVE na střeše domu ve vlastnictví SVJ. Veškeré materiály jsou vybrané s důrazem na menší uhlíkovou stopu a přitom vyšší komfort budoucích majitelů.

Rezidence Thera je unikátní stavba, kde jsou díky využitým technologiím minimální měsíční náklady na provoz. Průkaz energetické náročnosti budov je v nejvyšší možné třídě – A. Projekt se řadí mezi tzv. zdravé projekty, kde je řešeno zdraví obyvatel domu například udržováním ideální vlhkosti vzduchu v bytech a to bez ohledu na roční období.

Jsme Vám osobně k dispozici 5 dní v týdnu a to v Pardubicích na adrese Gorkého 1243 nebo v Praze na adrese Boudníkova 2538/13, Praha 8 budova Dock In Five, případně i přímo na stavbě. Schůzku a prohlídku si, prosím, sjednávejte dopředu emailem nebo telefonicky.
Budeme se těšit
Tým Rezidence Thera

Parametry nemovitosti

Cena
10 395 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 4. 2024
Adresa
Hradec Králové - Kukleny
ID
00744
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
139 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Šárka Praislerová

Ing. Šárka Praislerová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje obchodních prostor v Hradci Králové?

Podobné nemovitosti