Prodej bytu 2+kk, Praha - Černý Most, Bryksova, 52 m2 (ID: 2047852)

Bryksova, Praha 9 - Černý Most

6 499 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 30 972 Kč /za měsíc

(+ provize RK)

Prověřené firmy v Praze 9

Stěhovací služby

Informace k bytu

Snížená cena. Poslední byty v projektu.
Nabízím k prodeji světlý a útulný byt s balkonem o dispozici 2+kk, 52.3 m2 v projektu novostavby v lukrativní lokalitě - Praha 9 Černý Most. Dispozice bytu je moc praktická, díky čemu byt muže být řešen jako 3+kk. K bytu patří sklepní kóje a venkovní parkovací stání.

Obývací pokoj disponuje prakticky umístěným kuchyňským koutem a jídelnou. Dále se v bytě nachází koupelna a oddělené WC, prostorná předsíň a komora. Byt je situován v 1.NP, má velké francouzská okna. Byt je v osobním vlastnictví.

Termín dokončení – říjen 2023. Byt je k nastehovaní ihned.

Ve standardu byt není vybavený kuchyňskou linkou. Kuchyň bude vybrána až novým majitelem dle svých představ. Forma prodeje - postoupení smlouvy.

V lokalitě naleznete veškerou občanskou vybavenost, výbornou dopravní dostupnost a i přesto je zde klidné bydlení se spoustou vzrostlé zeleně. V blízkosti naleznete řadu základních, mateřských i středních škol, OC Černý Most, IKEA, XXXLutz se spoustou obchodů a různých služeb. V okolí jsou také golfové odpaliště a Přírodní park Klánovice-Čihadla.
Perfektní dostupnost do centra - stanice metra B - Černý Most a zastávky autobusu.

Parametry bytu

Cena
6 499 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ provize RK
Aktualizováno
2. 4. 2024
Adresa
Bryksova, Praha 9 - Černý Most
ID
CM2
Stavba
Panelová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
52 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Binio Praha s.r.o.

Václavské náměstí 1306/55, Praha 1

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Diana Pustoshkina

Diana Pustoshkina

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 9?

Podobné nemovitosti