Pronájem bytu 3+kk, Beroun - Beroun-Závodí, Na Veselou, 70 m2

Na Veselou, Beroun, okres beroun, Beroun-Závodí

22 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Nájemné 22.000,-Kč, záloha na služby 5.000,-Kč, kauce 44.000,-Kč, provize RK 20.000,-Kč)

Prověřené firmy v Berouně

Podlahy

Úklidové služby

Informace k bytu

Realitní společnost ERA ONE Brodan & Kutzendörfer nabízí k dlouhodobému pronájmu jedinečný, slunný, jihoseverním směrem orientovaný, velmi vkusně a zdařile dispozičně řešený apartmán 3+kk (70 m²) s balkónem, sklepní kójí a dvěma parkovacími místy před domem v uzavřeném areálu Royal Golf Resort Beroun.
Umístění domu a samotného apartmánu nabízí bydlení v přírodě, klid a soukromí na jedné straně a zároveň pěší dostupnost do centra města Berouna a dojezd k obchodnímu centru a metru na Zličíně za 12 minut od domu díky soukromé příjezdové cestě od Rezidence až k nájezdu na dálnici D5.
Popis bytu
Stylový apartmán se nachází v druhém patře bytového domu umístěného blízko hlavní budovy Royal Golf Resort Beroun, je vybaven nábytkem, kuchyňskou linkou s vestavnými spotřebiči, byt má plovoucí dřevěné podlahy. K bytu náleží balkón, prostorná sklepní kóje a dvě parkovací místa v bezprostřední blízkosti domu.
Vstupní hala s několika vestavěnými skříněmi zajišťuje vstup na samostatnou toaletu, do ložnice, do pracovny či dětského pokoje, do koupelny a do obývacího pokoje s kuchyňským koutem se všemi spotřebiči. Koupelna je vybavena sprchou, umyvadlem, je zde místo pro umístění pračky a sušičky.
K bytu patří prostorná sklepní kóje (8 m²) a dvě parkovací místa přímo před domem.
V celém bytě a domě není povoleno kouřit.
Popis lokality
Apartmánový dům v ulici Na Golfu v Berouně navazuje na přírodní prostředí soukromého golfového hřiště obklopeného nedotčenými lesy na úpatí Brd a Křivoklátských lesů a na královské město Beroun s historickým centrem s četnými hospůdkami a restauracemi s typickou českou nebo mezinárodní kuchyní. Město disponuje mnoha dalšími možnostmi k rekreaci – aquaparkem, několika tenisovými, squashovými a bowlingovými areály, skate parkem, on-line okruhem nebo cyklistickými stezkami podél řeky Berounky, které vedou ke královským hradům Tetín (6 km), k nejznámějšímu českému hradu Karlštejn (14 km) či k dalším královským hradům kterými jsou Točník (21 km), Nižbor (11 km) nebo Křivoklát (23 km).

Podmínky pronájmu:
Nájemné: 22.000,-Kč/měsíc
Záloha na služby a energie: 5.000,-/měsíc
Kauce: 44.000,-Kč
Provize realitní kanceláře: 20.000,-Kč

Parametry bytu

Cena
22 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Nájemné 22.000,-Kč, záloha na služby 5.000,-Kč, kauce 44.000,-Kč, provize RK 20.000,-Kč
Aktualizováno
24. 4. 2024
Adresa
Na Veselou, Beroun, okres beroun, Beroun-Závodí
ID
059N057484
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
83 m2
Patro
3. z 5
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
1354 m2
Podlahová plocha
70 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
77 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Topení
Ústřední plynové
Telekomunikace
Telefon, Internet
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Sklep
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Michal Kutzendörfer

Michal Kutzendörfer

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+kk v Berouně?

Podobné nemovitosti