Prodej chaty, Loštice, 30 m2

Loštice

700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 3 336 Kč /za měsíc

(cena k jednání)

Prověřené firmy v Lošticích

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k domu

Představujeme Vám k prodeji dvoupodlažní chatu, která se nachází v klidné lokalitě na okraji města Loštice. Nabízí nejenom překrásné prostředí obklopené přírodou, ale také veškeré vybavení pro víkendový život.

Nově zbudovaná terasa je ideálním místem pro odpočinek a relaxaci, zároveň je perfektním místem pro posezení s přáteli a rodinou. Připojení na elektřinu a vodu zajišťuje pohodlný životní standard a komfort.

Klidné místo vedle lesa nabízí únik od městského ruchu a zanechává prostor pro spojení s přírodou.

Loštice je malebné město, které nabízí veškeré potřebné vybavení a služby pro pohodlný život. Přestože se nachází na okraji města, je dostupnost veškerých obchodů, restaurací a veřejné dopravy v pohodlné blízkosti.

Pokud hledáte únik z města, který vám poskytne harmonii mezi soukromím a pohodlím, pak je tato chata tím pravým pro vás. Nechte se unést pohodou, kterou tato chatka na okraji Lesa v Lošticích nabízí. Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost!

Parametry domu

Cena
700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena k jednání
Aktualizováno
19. 4. 2024
Adresa
Loštice
ID
15442042
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
30 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
17 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 16 lidí

Prodejce

Ing. Klára Řezníčková

Ing. Klára Řezníčková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Lošticích?

Podobné nemovitosti