Prodej činžovního domu, Praha - Horní Počernice, Náchodská, 408 m2 (ID: 2042749)

Náchodská, Praha

59 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 285 466 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Praze

Stěhovací služby

Informace k nemovitosti

Představujeme Vám výjimečný třípodlažní dům s 10 jednotkami ( pronajatými) na ulici Náchodská v Horních Počernicích. S možným rozdělením na samostatné jednotky ( ateliéry).

Nemovitost vyniká svou konstrukcí, použitými technologiemi a designem, díky kterým můžeme garantovat životnost až 1000 let.

Dům stojí ve strategické lokalitě - ve středu Pražského okruhu s přímým napojením na dálnici D10 směr Mladá Boleslav a D11 směr Hradec Králové. Navíc pouze jeden kilometr od domu je autobusová zastávka a stanice metra B - Černý Most.

Dispozice domu majitel navrhnul s ohledem na variabilitu, umožňující v budoucnu snadnou transformaci na prostornější byty, kanceláře nebo obchodní prostory. Nyní je zde na třech podlažích 9 samostatných bytových jednotek 1+kk, 2+kk a 3kk (možno prohlášením vlastníka rozdělit na 1kk a 2kkk. Byty o velikosti 22- 50 m² propojuje minimalistické designové schodiště z betonu. Celková užitná plocha činí 545 m², dále je zde dvojgaráž, technická místnost, prádelna a technická koupelna. Dům disponuje dvěma studnami, které jsou připraveny pro budoucí napojení do stávající soustavy.

Byty mají vysoké stropy, tříkomorová plastová francouzská okna od podlahy po strop a z nejvyššího patra je unikátní výhled na městský okruh, golfové hřiště a Černý Most. Každý byt je v tuto chvíli pronajat. Vybavení bytových jednotek je v jednotném stylu od sanity po kuchyně. Standardem každé domácnosti je zabezpečení, protipožární systémy, bojlery na ohřev vody, elektrokotle pro vodovodní podlahové topení, tepelné čerpadlo vzduch/vzduch nebo klimatizace.

Do přírody to budete mít pár kroků, nemovitost stojí u chráněného Chvalského lomu.

Přednosti domu
nízké provozní náklady
minimalistický design
dobrá dostupnost na dálnice D10, D11 a Pražský okruh, metro a MHD
dostatek parkovacích míst přímo u domu
stavitel počítá s životností jádra stavby na 1000 let

Přijďte se osobně přesvědčit o kvalitě stavby a jejím nadčasovém designu. Rádi vám představíme i veškeré technické detaily. Stačí se ozvat. Těšíme se na vás.

Parametry nemovitosti

Cena
59 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
23. 4. 2024
Adresa
Náchodská, Praha
ID
9535
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
545 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Plocha budovy
289 m2
Podlahová plocha
408 m2
Plocha zahrady
190 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
143 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální elektrické, Podlahové
Komunikace
Dlážděná, Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Kabelové rozvody
Doprava
Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod, Studna
Garáž
Terasa
Výtah
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Milan Břečka

Milan Břečka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje činžovních domů v Praze?

Podobné nemovitosti