Pronájem obchodního prostoru, Nová Paka, Kafkova, 70 m2

Kafkova, Nová Paka

12 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prověřené firmy v Nové Pace

Informace k nemovitosti

Nabízíme k pronájmu komerční prostory v přízemí cihlového domu adrese Kafkova ulice, Nová Paka, okres Jičín. Prostory jsou vhodné pro obchodní účely nebo k bydlení. Komerční prostory jsou o celkové výměře 70m², která se skládá z 2 místností, kuchyně, WC a koupelny se sprchou. Dále je zde možnost využití skladových prostor a parkování, které je k dispozici buď v zadní části objektu nebo ve dvoře.
Objekt disponuje 2 vstupy - vstupem ze předu do prodejny a zadním vstupem ze dvora, který slouží pro bydlení nebo zásobování. Topení je zajištěno plynovým kotlem a vodu ohřívá el. bojler. Nájemné činí 12.500,- Kč (170,- Kč/1m²) plus energie. Vratná kauce je stanovena ve výši 25.000,- Kč a provize realitní kanceláři ve výši 15.125,- Kč. Prostory budou volné k pronájmu od 1.5. 2024. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Parametry nemovitosti

Cena
12 500 Kč /za měsíc
Aktualizováno
11. 2. 2024
Adresa
Kafkova, Nová Paka
ID
0937
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
70 m2
Typ objektu
Přízemní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Renata Kovářová

Renata Kovářová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu obchodních prostor v Nové Pace?

Podobné nemovitosti