Prodej chalupy, Albrechtice v Jizerských horách, 133 m2 (ID: 2041377)

Albrechtice v Jizerských horách

8 999 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 887 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Albrechticích v Jizerských horách

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Novostavba chalupy je třípodlažní objekt a dispozice nabízené obytné jednotky je situována do přízemí a podkroví stavby, se samostatnou přípojkou ČEZ, vodovodu, ČOV a optiky INT/TV-SAT. Součástí chalupy je venkovní terasa a venkovní parkovací místo. Obytná jednotka v suterénu budovy má také samostatnou přípojkou ČEZ, vodovodu, ČOV a optiky INT/TV-SAT a není předmětem nabídky, ale v případě zájmu o celý objekt v rozsahu 3 podlaží Vám rádi připravíme individuální cenovou nabídku. Interiér této chalupy je možné realizovat podle Vašich představ.

Obvodové zdivo z nejlepšího cihlobloku na trhu Heluz 2in1 s polystyrenovou výplní. Střešní krytina hliníková Prefa, trámový krov, tepelně-izolační PUR pěna ICYNENE. Vnější dveře a okna, 8 komor rámy / 6 komor křídla, profil Rehau + trojsklo. Teplovodní podlahové topení s elektrokotlem, ovládané přes mobilní telefon. Krbový modul Kingfire Parat, nezávislý na vzduchu v místnosti s regulací 3-7 kw. Bezklíčové otevírání vstupních dveří, audiotelefon, zabezpečovací systém s požárním hlásičem. Venkovní obklad
fasády z přírodní žuly a sibiřského modřínu, terasy z přírodní žuly. Exterier je takto
kompletně dokončen. Stejně tak jsou dokončeny terénní úpravy travní osev a přístupová
komunikace.

Interier ve fázi dokončených rozvodů elektro, voda, topení, sádrových omítek a
anhydrytových podlah je již v ceně zahrnut. Výběr obkladů, dlažeb, vinylů a dekoru dveří je věcí kupujícího. Cena tudíž nezahrnuje finální povrchy podlah, interierové dveře a sanitu. Chalupu je také možné dovybavit domácí saunou.

Lokalita výstavby se nachází ve II.zoně CHKO Jizerské hory, autobusové a vlakové spojení, občanská vybavenost Albrechtice v Jizerských horách. Příjezd po obecní asfaltové komunikaci se zimní údržbou a fungujícími komunálními službami.

Novostavba ve zcela novém rekreačním areálu Resort pod Špičákem (wwww.resortpodspicakem.cz), vzdáleném 5 minut od sportovního střediska Tanvaldský Špičák. Areál Resortu se stálou službou správy, údržby a zprostředkováním komerčního pronájmu nemovitosti jako zhodnocení Vaší investice.

Parametry domu

Cena
8 999 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
11. 5. 2024
Adresa
Albrechtice v Jizerských horách
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
148 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
133 m2
Plocha nemovitosti
1250 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Monika Holcová

Monika Holcová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Albrechticích v Jizerských horách?

Podobné nemovitosti