Prodej vily, Bali, Indonésie, 350 m2

Bali, Indonésie

Cena na vyžádání

(info v RK)

Prověřené firmy

Informace k domu

Nabízíme k prodeji vilu v nově vznikajícím developerském projektu „Seseh Ocean Breeze“ na Bali, v Indonésii.
Jedná se o lukrativní investiční příležitost do nadstandardně zařízených loftových vil o velikosti 4+kk s vlastní terasou a bazénem o velikosti 21 m2. Každou vilu navíc zdobí okouzlující výhled na oceán.

Tyto elegantní prostory nově definují život na pobřeží a jsou umístěné na západním pobřeží Bali mezi Tabananem a pulzujícím Canggu. Každá vila v komplexu je mistrovským dílem spojujícím mramor, luxusní detaily a půvab. Objevíte zde jedinečné interiérové dekorace a nadstandardní nábytek.

Vily disponují špičkovou technologií a službami, jako je například možnost sledování svého domova pomocí připojených bezpečnostních kamer, nebo prémiové úklidové služby na úrovni 5hvězdičkového hotelu, které zajistí, že bude vaše nemovitost vždy připravena přivítat i ty nejnáročnější hosty. K dispozici je zkušený tým údržbářů, který se věnuje důkladné a pravidelné údržbě vaší nemovitosti. Kontrolu nad svým majetkem budete mít i díky měsíčním kontrolám, po kterých budete informováni o stavu vaší vily.

Velká část Sesehu je součástí chráněného „zeleného pásu“, který zajišťuje zachování jeho bujných rýžových polí, autenticitu místních obyvatel a jejich způsob života. Změny, které cestovní ruch přinesl ostatním částem ostrova, se netýkají Sesehu. Tato lokalita tak umožňuje svým návštěvníkům zažít autentické kouzlo ostrova.

Do centra Canggu trvá cesta 15 minut a na letiště se autem dostanete za pouhých 40 minut. Na nádhernou pláž dojdete pěšky jen za dvě minuty.

Vilou a jejím okolím vás provede česky mluvící makléř, který v případě zájmu vaše nové bydlení i pronajme.

Dokončení projektu je plánováno na 4Q 2024.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání
Poznámka k ceně
info v RK
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Bali, Indonésie
ID
N6804
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
350 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
400 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Mgr. Jesika Schopper

Mgr. Jesika Schopper

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil?

Podobné nemovitosti