Pronájem bytu 3+kk, Kolín - Kolín II, Pražská, 126 m2

Pražská, Kolín II

22 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(zálohy k nájemnému 3.500 voda a plyn, 489 Kč internet, elektřina se převede na nájemníka, kauce 30.000 Kč, provize 20.000 Kč, platby nájmu předem)

Prověřené firmy v Kolíně

Úklidové služby

Informace k bytu

Nabízíme k pronájmu prostorný a světlý byt 3 + kk v Kolíně, nedaleko centra. Tato nemovitost je ideální pro rodiny s dětmi, neboť se nachází v dobře dopravně obslužné lokalitě s bohatou nabídkou vybavenosti pro děti.

Byt se nachází ve 2. patře cihlového domu po částečné rekonstrukci. Celková podlahová plocha bytu činí 126 m², což znamená, že zde najdete dostatek prostoru pro pohodlné bydlení. Díky orientaci na jih je byt plně prosvětlený a nabízí příjemné sluneční paprsky po celý den.

V tomto bytě se budou cítit jako doma jak dospělí, tak i děti. Velkorysý obývací pokoj s kuchyní a jídelnou poskytuje dostatek prostoru pro rodinná setkání a společné večeře. Dále zde najdete samostatné pokoje, které poskytnou dostatek soukromí pro každého člena rodiny. Koupelna je vybavena jak vanou, tak sprchovým koutem, což usnadní ranní rutinu s dětmi.

Prostředí kolem domu je bezpečné a vhodné pro děti. V okolí se nachází školy, školky a zdravotnická zařízení. Blízkost pošty, supermarketu a kompletní sítě obchodů a služeb usnadní každodenní nákupy a zajištění potřeb pro celou rodinu.

Náklady spojené s bydlením činí 3.500,- Kč za plyn a vodu. Elektřina se převádí na nájemníka. Pro připojení k internetu je zde měsíční platba 489,- Kč. Požadována je vratná kauce ve výši 30.000,- Kč. Pro zajištění a pohodlný průběh pronájmu je nutné uhradit provizi ve výši 20.000,- Kč.

Tento byt je vybavený kuchyňskou linkou se spotřebiči, sedací soupravou, konferenčním stolkem a křesly. Velikostí i polohou je ideální pro rodiny, které hledají bezpečné a pohodlné bydlení v blízkosti veškeré občanské vybavenosti. Pokud máte zájem o prohlídku této nemovitosti, neváhejte nás kontaktovat. Těšíme se na Vás!

Parametry bytu

Cena
22 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
zálohy k nájemnému 3.500 voda a plyn, 489 Kč internet, elektřina se převede na nájemníka, kauce 30.000 Kč, provize 20.000 Kč, platby nájmu předem
Aktualizováno
15. 2. 2024
Adresa
Pražská, Kolín II
ID
420240042
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
126 m2
Patro
3. z 3
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
126 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 69 lidí

Prodejce

Bc. Jiří Moravec, MBA

Bc. Jiří Moravec, MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+kk v Kolíně?

Podobné nemovitosti