Prodej bytu 2+kk, Harrachov, 64 m2

Harrachov

8 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 40 508 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Harrachově

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

Nabízíme kompletně vybavený byt 2+kk k prodeji v horském středisku Harrachov. Město v srdci Krkonoš, které vždy žilo sportem a přírodou vám nabízí dokonalý relax v každé roční době. Byt k prodeji s terasou, vlastní garáží, sklepem a výtahem vás nadchne.


Prosluněný byt 2+kk s výhledy na vyhlášené harrachovské sjezdovky a lesy o velikosti 63 m2 disponuje ložnicí, velkorysým obývacím pokojem s jídelnou a plně vybaveným kuchyňských koutem, koupelnou s vanou a samostatnou toaletou. Terasa o velikosti 15 m2 vám nabízí neopakovatelné výhledy na krásnou přírodu Krkonoš. V zimě stačí nasadit lyže, snowboard nebo běžky a vrátit se až večer do vlastního vyhřátého bytu. V domě se také nachází společná sauna. Okolí Harrachova patří k místům s největším počtem značených cyklotras. Po sportovním výkonu jen uložíte bezpečně kolo do vlastního sklepa nebo garáže a jdete na večeři do jedné z mnoha harrachovských restaurací nebo wellness studií, kde se zrelaxujete na další den plný zážitků. Golf, tenis, bobová dráha, lanový park nebo koupaliště jsou samozřejmostí. Z Prahy jste v Harrachově autem za necelou 1 hodinu a 45 minut a díky vlastnímu bytu se budete v největších českých horách cítit jako doma.

Parametry bytu

Cena
8 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
7. 2. 2024
Adresa
Harrachov
ID
523140
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
64 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Adéla Bukovská - recepce

Adéla Bukovská - recepce

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Harrachově?

Podobné nemovitosti