Prodej domu na klíč, Mohelnice, 107 m2

Mohelnice

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prověřené firmy v Mohelnici

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k domu

Dům k okamžitému nastěhovaní na ulici Višňová v Mohelnici s označením V1 ve finálním dokončení včetně kuchyňské linky a krbových kamen.
Developerský projekt “Pecka domy“ poskytne příjemný domov těm, kdo chtějí bydlet v klidné části města a přitom nedaleko centra města Mohelnice. Nově vznikající domy jsou umístěny ve slepé ulici s příznačnými názvy Třešňová a Višňová.
Projekt nabízí v první etapě (ulice Višňová) výstavbu 8 polořadových, nepodsklepených, rodinných domů s dispozičním řešením 4+kk s užitnou plochou 107m2 a vlastní zahradou s výměrou optimálních 221m2 – 238m2 pro relax. V druhé etapě (ulice Třešňová) pak dalších 8 domů.
Dominantou přízemí je obytný prostor komunikačně propojený s jídelnou a s kuchyňským koutem (38m2), prosvětlený rozměrným francouzským oknem se vstupem na terasu a zahradu. Dále se v přízemí nachází zádveří, koupelna se sprchovým koutem a WC. Ve 2.NP domu jsou umístěny tři samostatné neprůchozí pokoje (15,5m2, 11,5m2 a 10,5m2), koupelna s vanou, sprchou a WC. Podlahy v celém domě jsou vinylové s podlahovým topením.
Tento dům je postaven s důrazem na maximální úsporu energie a využívá moderní technologie pro minimalizaci vlivu na životní prostředí. Pro regulaci vnitřní teploty je zde nainstalováno tepelné čerpadlo vzduch/voda s výkonem 6kW, které dokáže účinně a hospodárně ohřát celý dům. Na střeše mohou být nainstalované fotovoltaické panely, které snižují spotřebu elektrické energie v domácnosti a společně s bateriemi zajišťují nezávislost na energetických zdrojích – dům je připraven včetně kabeláže a vše již záleží jen na novém majiteli. Pro dokonalé teplo domova nechybí ani příprava pro krbová kamna.
Na zahradě bude umístěna retenční podzemní nádrž pro sběr a následné využití dešťové vody s kapacitou 2,2m3. Určité klientské změny jsou možné, včetně osazení střechy solárními panely. Před domem bude umístěna praktická, technická místnost.
Rodinný dům disponuje dvěma parkovací místy. Vlastní zastřešené garážové stání a druhé parkovací místo je stání před domem. Zahrádky jsou orientovany na západ a východ. Tyto polořadovky jsou rodinné domy zapadající do koncepce moderního bydlení s promyšlenou dispozicí a umístění ve slepé ulici poskytuje možnou míru soukromí.
Výstavba domů je v plném proudu, čím dříve si najde svého zájemce, tím více prvků bude možné upravit dle vlastních představ.

Více info na vyžádání v RK. Nyní za příznivější cenu.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 2. 2024
Adresa
Mohelnice
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
107 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
221 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Renáta Venclová

Renáta Venclová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje domů na klíč v Mohelnici (okr. Šumperk)?

Podobné nemovitosti