Prodej výrobních prostor, Sokolov, Truhlářská, 954 m2

Truhlářská, Sokolov

5 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 118 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Sokolově

Informace k nemovitosti

Společnost Marent Reality Vám nabízí k prodeji tento zajímavý provozní objekt vhodný k Vašemu podnikání. Multifunkční budova se nachází v centru města Sokolov v ulici Truhlářská. Přízemní, rozsáhlý komplex Vám poslouží k výrobě, skladování i službám. Vyniká velkým vnitřním prostorem a volnou dispozicí kde jsou jednotlivé sektory budovy vzájemně funkčně propojeny – vše bezbariérově. Pro bezproblémovou manipulaci a pohyb je v objektu osazeno hned několik vrat a dvoukřídlích dveří. Kromě samotných halových prostor zde nalezneme také kancelář, šatny, i sociální zařízení pro zaměstnance. K objektu navíc přiléhá i menší nezastavěná plocha (zahrada) o výměře 200m2, kterou lze rovněž využít jako skladovací prostory, rozšíření výrobních prostorů či uzavřené místo pro parkování vozidel. V celkovém součtu pak máte na Vaše podnikání k dispozici zastavěnou plochu 954m2 z čehož 800 m2 je komerčně využitelných. Po technické stránce je budova v pořádku vč. vytápění celé budovy, které zajišťuje plynový kotel s rozvody ústředního topení. Rozvody elektřiny 230V i 380V jsou samozřejmostí. Zpevněné plochy v okolí nemovitosti umožnují bezproblémový pohyb manipulační techniky a kamionů. Dopravní dostupnost zajišťuje pravidelný spoj MHD Sokolov, jejichž zastávky jsou vzdáleny 150 m od nabízené nemovitosti.
Neváhejte kontaktovat našeho vedoucího správy nemovitostí , který Vám poskytne veškeré informace a zajistí prohlídku nemovitosti. Mimo tuto nabídku pro Vás máme připraveny i jiné zajímavé nemovitosti, podobného druhu.

Parametry nemovitosti

Cena
5 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 2. 2024
Adresa
Truhlářská, Sokolov
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
954 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Centrum obce
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Bc. Roman Štěrba, DiS.

Bc. Roman Štěrba, DiS.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje výrobních prostor v Sokolově?

Podobné nemovitosti