Prodej chaty, Kamenný Přívoz, 67 m2

Kamenný Přívoz

Rezervováno
3 400 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 203 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Kamenném Přívozu

Úklidové služby

Informace k domu

Exkluzivně nabízím k prodeji montovanou chatu s dispozičním řešením 2+1 o celkové podlahové ploše 67 m2, která je umístěna na pozemku o velikosti 403 m2 a nachází se v klidné a velice žádané lokalitě obce Kamenný Přívoz, část Hostěradice v okrese Praha-západ.

V chatě postavené na přelomu sedmdesátých a osmdesátých let minulého století se nachází ve 2.NP jídelna s obývacím pokojem, pokoj, kuchyň, salónek, chodba, koupelna a toaleta o celkové podlahové ploše 45 m2.
V 1.NP se nacházejí dvě místnosti sloužící jako skladové prostory o celkové rozloze 22 m2.
Součástí nemovitosti je dále garáž, jejíž velikost není zohledněna v užitné ploše.

Nemovitost je v dobrém stavu, střecha s fasádou po rekonstrukci v roce 2003, vytápění přímotopy, případně kamny na tuhá paliva. Z inženýrských sítí je k dispozici elektřina, studna a jímka.

Kamenný Přívoz je obec v okrese Praha-západ, kraj Středočeský, asi 4 km jižně od Jílového u Prahy. Obec je rozdělena na dvě části řekou Sázavou. Obě strany jsou spojeny železným mostem. Žije zde přibližně 1 500 obyvatel. Kamenný Přívoz je známou rekreační oblastí obyvatel hl. m. Prahy.

Přijďte se podívat a nezapomeňte využít on-line prohlídku, která je součástí prezentace.

Parametry domu

Stav
Rezervováno
Cena
3 400 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
14. 3. 2024
Adresa
Kamenný Přívoz
ID
0202-NP02630
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
67 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
403 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Bc. Jiří Krupka MSc., MBA

Bc. Jiří Krupka MSc., MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Kamenném Přívozu?

Podobné nemovitosti