Prodej bytu 5+kk, Praha - Smíchov, Na Cihlářce, 216 m2

Na Cihlářce, Praha 5 - Smíchov

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prověřené firmy v Praze 5

Stěhovací služby

Informace k bytu

Vila ÉPOQUE, ukrývající 5 nadstandardních bytů, zdobí pražskou rezidenční čtvrť Malvazinky a naleznete ji v těsném sousedství slavné Winternitzovy vily. Jedním z bytů je BELLE, jedná se o největší rezidenci v této luxusní novostavbě, která svou užitnou plochou 216 m2, 4 ložnicemi, 3 koupelnami a velkorysými úložnými prostory splňuje pohodlí rodinného domu.

 

K bytu patří také vlastní uzavíratelná garáž pro 3 vozy s klubovou místností, komfort bydlení slibují technologie nejvyšší kvality – vytápění a chlazení tepelnými čerpadly s 11 geotermálními vrty, rekuperace, chlazené stropy, zabezpečovací systém, nebo inteligentní domácnost. Kvalita jak samotné stavby, tak vybavení bytů a společných prostor daleko převyšuje standard, který nabízí ostatní developeři. Celý dům je navíc zasazen do pohádkové vzrostlé zahrady s pergolou a stylovým sezením.

 

Na tvorbě interiéru se podíleli architekti renomovaného italského výrobce Poliform. Součástí prodejní ceny je kuchyně a vestavné úložné systémy od této světoznámé značky. Tam ovšem nekončíme, interiér nabízí materiály té nejvyšší kvality, velkoformátová okna od Josko, interiérové dveře Rimadesio, velkoformátové obklady od Italgraniti a plně osázené terasy včetně závlahového systému.

 

Byt je kompletně dokončený a připravený k nastěhování, ozvěte se nám a domluvte si prohlídku.

Parametry bytu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 2. 2024
Adresa
Na Cihlářce, Praha 5 - Smíchov
ID
527008
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
216 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Adéla Bukovská - recepce

Adéla Bukovská - recepce

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 5+kk v Praze 5?

Podobné nemovitosti