Prodej ubytování, Jablonné v Podještědí, 660 m2

Jablonné v Podještědí

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)

Prověřené firmy v Jablonném v Podještědí

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k nemovitosti

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji ubytovací zařízení - penzion "My Lady II" v Heřmanicích v Podještědí - obec Jablonné v Podještědí. Penzion prošel v letech 2021 až 2023 kompletní rekonstrukcí a revitalizací včetně jeho zateplení, instalace nových oken, dveří, střechy, tepelného čerpadla prémiové kvality (Stiebel eltron/Německo) a fotovoltaiky o výkonu 9,7 kW (březen - listopad 75 kWh/den). K penzionu patří i vlastní parkoviště pro cca 25 aut a dále i tři garáže se sedlovou střechou, pod níž mohou být další např. kancelářské prostory. Penzion je vybaven čističkou s přepadem. Mimo FTV je jako podpůrný zdroj vytápění instalován kotel na pelety (se zásobníkem na cca 3 tuny topiva a dále se v přízemí nachází i dva krby, z nichž jeden má XXXXX o výkonu 45 kW. Ačkoli je penzion zařízen v moderním duchu, díky vybavení jednotlivých pokojů z masivního dřeva si zachovává ráz horských chat, chalup a roubenek, kterých je v okolí nespočetně. Penzion disponuje sedmi samostatnými pokoji, z čehož šest pokojů je čtyřlůžkových a jeden dvoulůžkový (všechny pak ještě s možností jedné přistýlky). Celková kapacita lůžek činí 40 lůžek s možností 10 přistýlek. Součástí penzionu jsou i terasy/předzahrádky s grilem a posezením s kapacitou pro 38 lidí. Samostatná jídelna, společenská místnost s barem, kuchyně i sklad jsou umístěny v přízemí. Každý pokoj má samostatnou koupelnu se sprchou a WC. Celý penzion je nekuřácký. Pokoje jsou vybaveny televizory s plochou obrazovkou, lednicí, bezpečnostní schránkou a příslušenstvím k přípravě čaje či kávy. Jídelna i společenská místnost disponují funkčními krby. Parkování i WIFI připojení k internetu je k dispozici.

Současný majitel nabízí vysokou úroveň služeb, o čemž svědčí jak velmi vysoká a pozitivní hodnocení na zprostředkovatelských ubytovacích stránkách, tak i na největších webových prohlížečích. S požadavkem na zachování kvality nabízených služeb, bude upřednostněn kupující se zkušenostmi v oboru pohostinství.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
4. 2. 2024
Adresa
Jablonné v Podještědí
ID
0218-NP05291
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
660 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing. Daniel Horák

Ing. Daniel Horák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Jablonném v Podještědí?

Podobné nemovitosti