Prodej bytu 4+kk, Hořovice, U Knížecí cesty, 86 m2

U Knížecí cesty, Hořovice

Rezervováno
7 150 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 34 075 Kč /za měsíc

(Cena včetně právních a realitních služeb)

Prověřené firmy v Hořovicích

Podlahy

Úklidové služby

Informace k bytu

Nabízíme výhradně k prodeji příjemný byt 4+kk v pětipodlažní novostavbě v Hořovicích.
Nemovitost se nachází ve zvýšeném prvním podlaží nového bytového domu v právě dokončované části Velká Víska nedaleko hořovické nemocnice.
Pěkný, světlý, moderně zařízený byt disponuje velkým obývacím pokojem s kuchyňským koutem a ložnicí s venkovní terasou 13,24 m2 přes obě místnosti. Dvěma samostatnými (dětskými) pokoji, vstupní chodbou, koupelnou, samostatným WC a šatnou uvnitř bytu s podlahovou plochu 81,7 m2. Dále k bytu přísluší sklep 4,9 m2 na společné chodbě přímo před bytem a dvě parkovací místa. Jedno, jako vnitřní garážové stání v suterénu domu 15 m2 a druhé venkovní parkovací místo 13 m2 přilehlé k domu.
Domovní centrální plynová kotelna včetně ohřevu TUV.
Úpravy dispozice bytu a jeho nadstandartní vybavení byly prováděny na přání současných majitelů před jejich nastěhováním. Jedná se například o zvětšení koupelny, osazení bílých dveří a zárubní, posuvných skleněných dveří obývacího pokoje, optimalizace umístění topných prvků s termostatickými hlavicemi, vinylové podlahy a nadstandardní obklady. Kuchyňská linka se spotřebiči, vestavěné skříně a nábytek na míru. Tyto úpravy jsou pevnou součástí bytu a vydařeně zvyšují komfort užívání a hodnotu nemovitosti, která je vybavená a zařízená k nastěhování.
Nemovitost lze jednoznačně doporučit, jako výbornou investici do moderního nadstandardně realizovaného bydlení včetně zajištěného parkování dvou vozidel.
Vše v lokalitě s novou zástavbou se snadno dostupnou kompletní občanskou vybaveností (školka, škola, dětské hřiště, lékař...)
V bezprostředním okolí se nachází poměrně velké množství historických památek zámek Hořovice, Zbiroh, hrady Žebrák a Točník obklopené nádhernými lesy a zachovalou přírodou.
Výborná dopravní dostupnost do Prahy cca 30 minut, 20 minut Beroun.

Parametry bytu

Stav
Rezervováno
Cena
7 150 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně právních a realitních služeb
Aktualizováno
11. 4. 2024
Adresa
U Knížecí cesty, Hořovice
ID
0218-NP05191
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
127 m2
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
86 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Anděl

Ostrovského 253/3, Praha 5

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Renata Svatá

Renata Svatá

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Hořovicích?

Podobné nemovitosti