Pronájem rodinného domu, Kralupy nad Vltavou, Hybešova, 70 m2

Hybešova, Kralupy nad Vltavou

20 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ kauce 40.000, - Kč + poplatky 7.500 Kč + provize RK)

Prověřené firmy v Kralupech nad Vltavou

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme k pronájmu cihlový rodinný dům o dispozici 3+1 s užitnou plochou 70 m2, s kůlnou a zahradním domkem. Dům se nachází v klidné lokalitě v Kralupech nad Vltavou. Dům prošel částečnou, ale zásadní rekonstrukcí interiéru - nové podlahy, kompletně nová je i koupelna, kuchyňská linka vč. sporáku, bojler, elektřina a osvětlení. Tři pokoje jsou průchozí a jeden je samostatný. Dům je podsklepený, v suterénu je umístěn plynový kotel.
Novým nájemcům je k dispozici jak sklep, tak i prostorná půda, kůlna, zahradní domek a část zahrady o ploše cca 240 m2. Zahradu lze využít nejen k příjemnému posezení, ale je zde možnost i pěstování zeleniny, květin či okrasných dřevin.
V místě je veškerá občanská vybavenost - školky, školy, supermarkety, pošta, restaurace, koupaliště, krytý bazén, kulturní centrum, kino, zimní stadion atd.
Výhodou je i velmi dobrá dopravní dostupnost - vlak ( Masarykovo nádraží i Hlavní nádraží ), autobus na metro Kobylisy, autem po dálnici D8. Dům je k dispozici ihned. Ohledně prohlídek prosím, kontaktujte makléře.

Parametry domu

Cena
20 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ kauce 40.000, - Kč + poplatky 7.500 Kč + provize RK
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Hybešova, Kralupy nad Vltavou
ID
220818
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
70 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
513 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 146 lidí

Prodejce

Cioleková Marie

Cioleková Marie

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu rodinných domů v Kralupech nad Vltavou?

Podobné nemovitosti