Prodej chalupy, Páleč, 105 m2

Páleč

3 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 633 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Páleči

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme vám chalupu vhodnou k bydlení i k rodinné rekreaci. Tato nemovitost prošla rekonstrukcí, jak interiérovou tak hlavně technickou. Dům je z pohledu užívání plně připraven na bydlení bez dalších finančních nároků na modernizaci. Vytápění kotlem s tepelným čerpadlem, rozvody elektřiny v mědi s přizpůsobením i na vyšší nároky. Realizace vedení vody a odpadů po rekonstrukci, střecha ve vynikajícím stavu, plastová okna, hotová příprava na připojení na rozvod kanalizace s napojením v 2. čtvrtletí 2024 (bez dalších investic). Nabízená nemovitost je situována v mírně svažitém terénu uzpůsobeném do dvou úrovní. Na horní části pozemku je velmi příjemná a rovinatá stometrová zahrada s posezením a krbem, úložným zahradním domkem a vstupem na půdu. Zahrada nabízí příjemné soukromí a tím, že není osázena, je vybízí k úpravám a vysázení všeho, dle vašich představ. V nižší části pozemku je dům samotný, předzahrádka cca 50m2 a opět menší úložný zahradní domek.
Dům má dvě podlaží. Podzemní podlaží o výměře 40m2 slouží jako sklad, technická místnost a dílna. Nadzemní podlaží je plně obytné 3+1 o ploše 65m2. Dalšími úložnými prostory jsou dva přístavky o velikosti 10 a 6 m2. V domě je dále možnost mírně zvýšit užitnou plochu o prostory nevyužité půdy. Bydlí se zde příjemně a nerušeně.
Dům je ze smíšeného zdiva se zateplenou západní (dispozičně - obě ložnice) stranou.
Spojení autobusovou dopravou je na Prahu jedna hodina, do Slaného 30minut, Vraný 10minut.
Hlavní občanská nejbližší vybavenost je v obci Vraný (škola, školka, pošta).
Možnost financování úvěrem. Ideální uvolnění nabízené nemovitosti je v polovině června, ale je zde i možnost domluvy.

Parametry domu

Cena
3 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 2. 2024
Adresa
Páleč
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
105 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
252 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Josef Nový

Josef Nový

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Páleči?

Podobné nemovitosti