Prodej bytu 2+kk, Praha - Uhříněves, Františka Diviše, 45 m2

Františka Diviše, Praha 10 - Uhříněves

5 827 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 27 770 Kč /za měsíc

(+ DPH 21% (cena s DPH 7.050.000 kč))

Prověřené firmy v Praze 10

Stěhovací služby

Informace k bytu

Byt s terasou, venkovní parkovací stání, moderní rezidenční projekt Ekobyty U Obory!

Nabízíme k prodeji byt s dispozicí 2+kk s terasou, situovaný v novostavbě (kolaudace 11/2022) bytového domu projektu spol. Ekospol - Ekobyty U Obory, na adrese Praha 10, Uhříněves, ul. Františka Diviše.

Byt je kvalitně provedený, vše zcela nové, byt je vybaven pouze zařizovacími předměty koupelny a wc. Stav bytu je zřejmý z fotogalerie, kde naleznete i půdorysné řešení.

Celková rozloha bytu je 44.7 m2 + terasa 21.5 m2 + venkovní parkovací stání č. 19.

Orientace oken na JZ.

Projekt Ekobyty U Obory je moderní rezidenční projekt ve vyhledávané lokalitě jen 19 minut od centra a přitom v zeleni. Samozřejmostí je výborná dopravní dostupnost a plná občanská vybavenost. BUS/VLAK nádraží 5 min. chůze, 8 min. autem na dálnici D1.

Uhříněves patří v posledních letech k velmi vyhledávaným lokalitám. Místo nabízí spoustu sportovního i kulturního vyžití, v blízkosti Přírodní památka Obora v Uhříněvsi.

Bližší informace Vám velmi rádi poskytneme při osobní návštěvě bytu. Byt v osobním vlastnictví je možné financovat hypotečním úvěrem, který Vám rádi zajistíme.

Energetická třída „B“ – velmi úsporná.

Parametry bytu

Cena
5 827 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ DPH 21% (cena s DPH 7.050.000 kč)
Aktualizováno
3. 2. 2024
Adresa
Františka Diviše, Praha 10 - Uhříněves
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
45 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
45 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Bc. Jan Rajský

Bc. Jan Rajský

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 10?

Podobné nemovitosti