Prodej činžovního domu, Liberec, Liliová, 2300 m2

Liliová, Liberec - Liberec I-Staré Město

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Na dotaz v RK)

Prověřené firmy v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k nemovitosti

Dovolujeme si Vám nabídnout soubor dvou činžovních domů v samém srdci Liberce, přímo na Šaldově náměstí. Jedinečná investiční příležitost koupě atraktivní nemovitosti s potenciálem zajímavého výnosu v lokalitě s velmi omezenou nabídkou domů.
Historie domů sahá do roku 1832, ale současná podoba obou staveb je spjata s roky těsně po první světové válce.
Poloha nemovitosti umožňuje nejen vnímat intenzivní atmosféru historického Liberce, ale také velmi rychlé spojení se všemi částmi krajského města včetně zoologické a botanické zahrady na jedné straně a téměř pod samý vrchol Ještědu na straně druhé.
Nabízený komplex disponuje souborem dvou propojených budov s bytovými či nebytovými prostory, které lze navíc stavebně rozšířit. Domy nabízí v pěti nadzemních a dvou podzemních patrech 14 bytových jednotek různých dispozic a velikostí od 40m2 do 150m2. Celková podlahová plocha bytů činí přes 1200m2. Dvouúrovňové přízemí nabízí přes 500m2 lukrativní prodejní plochy. Celková užitná plocha v objektech potom činí přes 2250m2 při zastavěné ploše 603m2. Všechny prostory v objektech jsou dlouhodobě pronajaty a mají status „prestižní adresy“.
Komplex je pravidelně udržovaný, v posledních 15.letech zde proběhly postupně rekonstrukce střechy, obvodového pláště (fasády), oken. Taktéž páteřní rozvody elektrické energie jsou nové. Jsou zde dva septiky s odvodem do městské kanalizace, přípojky vody a plynu, kterým jsou vytápěny téměř všechny prostory. Měření energii je u všech bytových i nebytových jednotek samostatné. Samozřejmostí jsou internetové a televizní rozvody.
Výhodou nabízené investice je především samotné krajské město Liberec, jeho historie, památky, ale také současnost, turistické atrakce a v neposlední řadě jeho geografická poloha v sousedství Německa a Polska. Toto vše a mnoho dalších podmiňujících ukazatelů hovoří jasně o vyjímečnosti této velmi zajímavé a atraktivní investiční nabídce.
Více informací, půdorysy, výnosy atd. podá na vyžádání makléř.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Na dotaz v RK
Aktualizováno
3. 2. 2024
Adresa
Liliová, Liberec - Liberec I-Staré Město
ID
800991
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
2300 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Petr Babíček

Petr Babíček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje činžovních domů v Liberci?

Podobné nemovitosti