Prodej výrobních prostor, Zvěstovice, 941 m2

Zvěstovice

3 620 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 252 Kč /za měsíc

(Včetně provize právního servisu a advokátní úschovy kupní ceny)

Prověřené firmy v Zvěstovicích

Informace k nemovitosti

Dne 2.2.2024 byla k prodávaným nemovitostem nově dokoupená stavební parcela o velikosti 247m2. Jde tedy o rozšíření souboru prodávaných nemovitostí, bez navýšení prodejní ceny, s možností je financovat hypotéčním úvěrem, s ručením a zástavou těchto nemovitostí.

Exklusivně nabízíme k prodeji zděnou stavbu postavenou z pálených cihel, která je vhodná jak k podnikání a po dokončení započaté rekonstrukce, také k bydlení s podnikáním. Rozsáhlý objekt s plochou 941 m2, stojící na vlastním pozemku, parcelách o velikosti 941 m2, s novou střešní krytinou a latěmi, dle územního plánu možné využívat jako stavbu pro zemědělskou výrobu, služební byty správců a majitelů zařízení, správní objekty, skladování zemědělských výrobků, strojů, stavby pro lehkou nerušící výrobu, drobnou výrobu, skladování, stavby a zařízení související s dopravní a technickou infrastrukturu a veřejných prostranství, čerpací stanice pohonných hmot v rámci areálů, odstavené parkovací plochy a garáže. Objekt je již částečně rekonstruován, je zde vybudováno několik místností, sociální zařízení, rozvody vody, odpadů a elektřiny. Nad přizemním je také rozsáhlý půdní prostor.

Přímo na vlastním pozemku je vlastní kopaná studna s bohatou zásobou spodní body a na hranici pozemku je také vodovodní řád. Plyn a splašková kanalizace nejsou v obci zavedené. Nemovitosti je možné financovat hypotečním úvěrem, který vám zdarma zprostředkujeme a rádi vyřídíme.

Obec Zvěstovice se nachází asi 4 km severovýchodně od Golčova Jeníkova, své spádové obce s pověřeným obecním úřadem. Leží v polní krajině na vyvýšenině mezi říčkami Doubravkou a Hostačovkou, na přechodu Hornosázavské pahorkatiny do Středolabské tabule. Dále Seč s překrásnou přehradou -15km, Čáslav -16km, Chotěboř -19km, Světlá nad Sázavou -26km, Hvlíčkův Brod 31km. Průkaz PEBN Třída G - Mimořádně nehospodárná č. 264/2020 Sb. podle vyhlášky.

Parametry nemovitosti

Cena
3 620 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně provize právního servisu a advokátní úschovy kupní ceny
Aktualizováno
13. 3. 2024
Adresa
Zvěstovice
ID
437/4497
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
941 m2
Typ objektu
Přízemní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Pavel Helembai

Pavel Helembai

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje výrobních prostor v Zvěstovicích?

Podobné nemovitosti