Pronájem restaurace, Šindelová, 600 m2

Šindelová

40 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(bez DPH)

Prověřené firmy v Šindelové

Informace k nemovitosti

Dovolte nám za společnost Marent Reality nabídnout k pronájmu tento neobyčejný horský penzion s restaurací v srdci Krušných hor. Objekt se nachází ve vesničce Krásná Lípa necelý 1 km od obce Šindelová, která je významnou rekreační oblastí v okolí v Karlovarském kraji.
Po technické stránce je nemovitost ve slušné kondici a po částečné rekonstrukci, která zahrnovala kompletní výměnu střešní krytiny, klempířských a pokrývačských prvků, drobné opravy, nátěry a vyklizení objektu. Velmi hodnotné jsou dřevěné rámové obklady z masivního dřeva příznačné pro horské komerční objekty a rovněž prkenný hrázděný obklad. Penzion je třípodlažní s podkrovím a také rozsáhlými sklepy, uhelnou, dílnou a garáží v suterénu. V přízemí domu najdete rozlehlou restauraci se dvěma sály, výčepem, kuchyní a sociálním zařízením o celkové ploše 272 m2. Z přízemí je přístupná vyvýšená terasa o výměře 50 m2 jedinečným výhledem do údolí. Celková zastavěné plocha objektu je 322 m2. Druhé patro je určeno k ubytování osob a najdeme zde i vhodně umístěný byt správce o velikosti 1+1. Pro budoucí majitele jsme připravili také podkroví pro vytvoření nových pokojů v rámci navyšování kapacity penzionu. Ve stavu, jakém se objekt nachází máte k dispozici téměř 600 m2 funkčně využitelné plochy + další plocha podkroví a plochy sklepů, dílny, a garáže v suterénu. Díky své historii byl podnik velice známým a navštěvovaným místem.
Objekt je kompletně napojen na inženýrské sítě. Vytápění je zde řešeno automatickým kotlem na uhlí s podavačem, voda je z obecního řádu.
Jako výhradní majitelé celé nemovitosti Vám nabízíme služby nad rámec standardního nájemního vztahu. Pro případ zájmu neváhejte kontaktovat našeho vedoucího správy nemovitostí, který Vám poskytne veškeré informace a zajistí prohlídku nemovitosti. Mimo tuto nabídku pro Vás máme připraveny i jiné zajímavé nemovitosti. Vždy pro Vás najdeme rychlé a kvalitní řešení.

Parametry nemovitosti

Cena
40 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
bez DPH
Aktualizováno
3. 2. 2024
Adresa
Šindelová
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
600 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Bc. Roman Štěrba, DiS.

Bc. Roman Štěrba, DiS.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu restaurací v Šindelové?

Podobné nemovitosti