Prodej výrobních prostor, Prostějov, Vrahovická, 3555 m2

Vrahovická, Prostějov

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prověřené firmy v Prostějově

Informace k nemovitosti

Ve výhradním zastoupení si Vám dovolujeme nabídnout výrobní a skladovací areál, který se rozkládá na pozemcích o celkové velikosti 7067m2 a je součástí průmyslové zóny města Prostějov. Tento areál se nachází při ulici Vrahovická. V těsné blízkosti areálu vede železniční trať. Železniční stanice Prostějov hlavní nádraží je od nabízených nemovitostí vzdálena cca 600 m. Přes ulici Vrahovická se nachází autobusové stanoviště. Přibližně 2,5 km od areálu je nájezd na dálnice D46.

Budova č. 12
V přízemní části výrobní prostory včetně šaten a sociálního zařízení. Technologicky členěno na přípravnu materiálu, obrobnu, svářovnu a dvě montážní haly. Dvě technické kanceláře přímo na dílnách, konstrukční kancelář v přilehlé části budovy. V prvním poschodí se nachází kompletní technické zázemí včetně sociálního zařízení, čtyři samostatné kanceláře a zasedací místnost. Možno používat samostatný vchod.
Vytápění plynové, samostatný přívod energií (voda, plyn, elektřina). V přívodním rozvaděči elektřiny je instalován jistič 200A. Výška stropu 4,5 m.

Budova č. 11
Výška stropu je 5,6m. Nově instalovány plynové tepelné infrazářiče ve stropním prostoru. Součástí budovy je nefunkční sociální zařízení. U tohoto objektu jsou k dispozici všechny potřebné energie, plyn, voda, odpady, el. připojení.

Budova č. 61
Momentálně slouží jako skladovací prostor. Z čelní strany nainstalována posuvná vrata, ze zadní strany klasická, křídlová. Vnitřní prostor je rozdělen plechovou přepážkou na 2 části.
Horní část bočních stěn prosklená. V objektu je kancelář a nefunkční sociální zařízení. V budově zapojena el. energie, možno připojit na rozvody vody, plynu a kanalizaci. Výška stropu je 4,5m.

Budova č. 63
V současné době využíváno jako sklad. Součástí je příruční sklad, kancelář a sociální zařízení.
Budova má přední a zadní křídlová vrata. Podél boční prosklené stěny je umístěna jeřábová dráha.
V okolí budovy jsou další skladovací prostory. Možnost připojení voda, plyn, kanalizace. Výška stropu je 4,5m.

Vzhledem k velikosti je bezproblémový vjezd kamionů. Ve východní části je betonová montážní rampa pro nákladní vozidla. Celý objekt je oplocen.

Pro více informací zhlédněte naši videoprohlídku a neváhejte využít uvedený kontakt.
Tel. 775 024 520
email: info@handelreality.cz

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 2. 2024
Adresa
Vrahovická, Prostějov
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
3555 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Rušná část obce

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Petr Charvát

Petr Charvát

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje výrobních prostor v Prostějově?

Podobné nemovitosti