Prodej bytu 4+kk, Říčany, Slunná, 115 m2

Slunná, Říčany

11 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 56 712 Kč /za měsíc

(uvedená cena je za kompletní dokončení)

Prověřené firmy v Říčanech

Informace k bytu

Luxusní byt ve Viladomu Slunná v Říčanech u Brna slibuje prestižní bydlení se zahradou jen 15 minut cesty od města Brna. Projekt vzniká na výjimečném místě mezi rodinnými domy a osloví i nejnáročnější klientelu svým konceptem, architekturou a provedením.

Lokalita viladomu na jižním svahu nabízí nádherné výhledy na panorama Říčan a okolí, umístěn v klidné ulici mezi řadovými domky v žádané lokalitě ulice Slunné. Ideální prostředí pro rodiny s dětmi a zároveň v dosahu města Brna se školami, lékařem a základními službami přímo v obci.

Moderní objekt, inspirovaný prvorepublikovými vilami, navržený Atelierem CL3, kombinuje soukromí rodinného domu s pohodlím bytu. Exkluzivní projekt se třemi dvoupodlažními jednotkami, přičemž každý byt má samostatný vstup z ulice, oplocenou zahradu s terasou na jižní stranu a dvě venkovní parkovací stání před domem.

Koncept výstavby splňuje požadavky klidného, bezpečného a nadstandardního bydlení v jedné z nejatraktivnějších lokalit obce.

Obec Říčany, západně od Brna, je ideální pro milovníky přírody, sportu a rodiny. Děti zde mohou bezpečně běhat, obec leží v zeleni na okraji Českomoravské vysočiny nedaleko Brněnské přehrady. Obchody, restaurace, školy a lékaři jsou dostupní. Nedaleko viladomu se nachází překrásný Říčanský biotop pro vaši letní pohodu.

O bytě:
dostupná jednotka s obchodním označením "C" má dispozici 4+kk o plochu 115 m2 přináší promyšlený design a velkorysý prostor. Přízemní patro s obývacím pokojem a kuchyní je srdcem domu, propojeno s terasou a zahradou posuvným francouzským oknem. Díky jižní orientaci a svahu zahrady s výhledem na obec a okolí je prostor prostorný a slunný. Patro zajišťuje soukromí s hlavní ložnicí, koupelnou, šatnou a dětskými pokoji. Veškeré prostory jsou dobře osvětleny a disponují dostatkem úložných prostor.

Jednotky jsou vybaveny kvalitními technologiemi a materiály s důrazem na zateplení a energetickou úsporu. Moderní hliníková okna s izolačními trojskly a podlahové teplovodní vytápění zajišťují komfort. Rekuperační jednotka zajistí čistý vzduch a nízké náklady na vytápění. Retence pro vsak a sběr dešťové vody slouží k závlaze zahrady. Příprava pro fotovoltaiku, vlastní klimatizaci a venkovní žaluzie jsou další výhody.

Venkovní prostor je ohraničen plotem, s pohodlným parkováním u vchodu, vybaveným přípravou elektra pro nabíjecí stanici elektromobilu.

Termín kolaudace je plánován na léto 2024

V případě zájmu o prohlídku jsem Vám k dispozici

Parametry bytu

Cena
11 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
uvedená cena je za kompletní dokončení
Aktualizováno
2. 2. 2024
Adresa
Slunná, Říčany
ID
37808
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
115 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Jan Moudrý

Jan Moudrý

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Říčanech (okr. Brno-venkov)?

Podobné nemovitosti