Pronájem kanceláře, Praha - Žižkov, Štítného, 438 m2 (ID: 2020456)

Štítného, Praha 3 - Žižkov

91 980 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(poplatky: na vyžádání)

Prověřené firmy v Praze 3

Stěhovací služby

Informace k nemovitosti

Nabízíme Vám k pronájmu samostatný komerční prostor po rozsáhlé kompletní rekonstrukci nacházející se v přízemí činžovního domu na pražském Žižkově. Celková užitná plocha prostor činí 390 m2 resp. 438 m2.
Dominantou objektu je velký prostor o velikosti 190 m2, na který navazuje menší prostor o velikosti 108,5 m2 a obchodní prostory (stav před rekonstrukcí – je možné přizpůsobit potřebám) o velikosti 48 m2.

Prostory jsou stavěné maximálně pro cca. 40 osob (optimálně cca. 10-30). Oddělené kanceláře je možné využít jako zasedací místnosti nebo kanceláře pro vedení společnosti. V kombinaci s prodejnou je možné využít prostory například jako e-shop se sklady, výdejnou a kancelářským zázemím. K dispozici je parkování pro 2 automobily. Na podlaze je převážně vinyl. V oddělených kancelářích jsou vysokozátěžové koberce. Dvojitá podlaha v hlavní kanceláři umožňuje posunout / umístit nové zásuvky nebo datové kabely dle potřeby nájemce - kombinace systému Legrand a Lindner. Pro internet je více možností, a to například optickým kabelem Fiber, UPC. Jde o velmi světlé prostory, což zajišťují mnohé světlovody na stropech, umělé osvětlení prostoru je poté cca v 50% LED osvětlení a v prostoru s kuchyňskou linkou jsou zářivky umožňující posun dle potřeb nájemce. Prostory při rekonstrukci byly zásadně izolovány, nová plynová kotelna, nové rozvody vody, topení a kanalizace. Provize jeden měsíční nájem + DPH.

Celková cena: 91 980 Kč za měsíc
Cena za m2:210 Kč

Parametry nemovitosti

Cena
91 980 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
poplatky: na vyžádání
Aktualizováno
16. 5. 2024
Adresa
Štítného, Praha 3 - Žižkov
ID
228163-1
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
438 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo ENGEL & VÖLKERS

ENGEL & VÖLKERS

Janáčkovo nábřeží 1101/23, Praha 5

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Gabriela Szőke

Gabriela Szőke

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu kanceláří v Praze 3?

Podobné nemovitosti