Prodej bytu 2+kk, Dubaj (دبي), Spojené arabské emiráty, 57 m2

Dubaj (دبي), Spojené arabské emiráty

7 999 000 Kč /za nemovitost
Prověřené firmy

Informace k bytu

Jedinečná příležitost splnit si svůj sen. Prémiové bydlení nabízí bytová jednotka 2+kk v lokalitě Dubaj, Jumeirah Village Circle. Zajistíme Vám, že budete mít od svého nového domova vše, co budete nepředstavitelně potřebovat.
 
Dispozice:
Plně vybavená bytová jednotka o podlahové ploše 57,5 m² a prostorným balkonem 61 m² se nachází v 9. patře zbrusu nové rezidence Concept 7. Interiér bytové jednotky je laděn do jemných zemitých tónů, jejichž inspirací je dubajská poušť. V každém pokoji je dostatek přirozeného světla a výsledkem je čistý, otevřený, přesto lákavý prostor k bydlení. Ložnice nabízí probuzení s výhledem na poušť či panorama Dubaje. Kuchyně jsou vybaveny spotřebičemi, moderními skříněmi a vysoce kvalitními kuchyňskými linkami.
 
Rezidence mimo jiné nabízí také nonstop dostupné lobby, nepřetržitou bezpečnostní ochranu a soukromé parkování. Nechybí společně prostory - jako je bazén a dětský bazén, k aktivnímu odpočinku jóga studio a fitness centrum a relax si můžete dopřát ve wellness centrum. Dále také místnost sloužící jako klidné prostředí pro práci a kavárna. Všechny tyto možností jsou plně k dispozici všem obyvatelům rezidence.
 
Lokalita:
V Jumeirah Village Circle máte vše na dosah ruky. Oblíbená dubajská lokalita Vám nabídne plnou občanskou vybavenost - nákupní centrum Circle Mall JVC s veškerými obchody a restauracemi, k příjemné procházce či rannímu běhu můžete využit park Circle Park lemující čtvrť Jumeirah Village Circle.

Čtvrť Jumeirag Village Centre je vzdálená 10 minut jízdy autem od Dubaj Mariny - největšího uměle vytvořeného přístavu světa. Ten představuje nekonečné možnosti vyžití i pro ty nejnáročnější. Nábřežní promenádu, známou jako Dubai Marina Walk, lemují elegantní kavárny, restaurace a trhy s výrobky místních umění, nechybí přístup ke krásným plážím. Centrum Dubai Marina Mall naopak nabízí svým návštěvníkům nepřeberné množství řetězců značek luxusní módy. 15 minut Vám poté zabere cesta do centra.

Dubaj se stala jednou z nejoblíbenějších a turisticky nejvyhledávanějších destinací světa. A Vy nyní můžete být součástí.

Datum dokončení výstavby rezidence je naplánováno na 4 kvartál roku 2024.
 
Kupní cena: 7 999 000 Kč
 
Byty v oblíbené destinaci lze koupit nejen za účelem vlastního bydlení, ale i jako výhodná investice. Odhad ročního výnosu při poskytování pronájmu je 6% z kupní ceny. Jednotku je možné si nechat spravovat správcovskou společností za 20 % z ceny měsíčního nájmu.
 
Vyřešíme s Vámi veškeré náležitosti prodeje online bez nutnosti návštěvy destinace.
 
V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat, rádi se s Vámi setkáme osobně na prohlídce nebo u nás v kanceláři.

Parametry bytu

Cena
7 999 000 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
2. 2. 2024
Adresa
Dubaj (دبي), Spojené arabské emiráty
ID
234
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
57 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

REFA Group s.r.o.

Olšanská 2643/1a, Praha, Žižkov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Veronika Bartáková

Veronika Bartáková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk?

Podobné nemovitosti