Prodej bytu 2+kk, Dubaj (دبي), Spojené arabské emiráty, 88 m2

Dubaj (دبي), Spojené arabské emiráty

14 551 737 Kč /za nemovitost
Prověřené firmy

Informace k bytu

Jedinečná příležitost splnit si svůj sen. Komfortní bydlení nabízí bytová jednotka 2+kk k prodeji v lokalitě Dubaj Marina. Zajistíme Vám, že budete mít od svého nového domova vše, co budete nepředstavitelně potřebovat. 

Dispozice: 
Užívejte si výhledu z patnáctého patra. Apartmán navržený s jedinečným půdorysem, který maximalizuje prostor. Celková plocha dispozičně řešeného bytu 2+kk je 88 m². Byt je vybaven kuchyňskou linkou a vše je vyhotoveno z vysoce kvalitních materiálů. 
Motivaci k pohybu Vám jednoznačně zajistí prémiové fitness centrum či jógové studio. Pro relaxaci a odpočinek Vám naopak poslouží SPA centrum. Dominantou hotelu je střešní bazén s výhledem na město. Nechybí ani restaurace či kavárna, a to přímo v objektu. Všechny tyto možností jsou plně k dispozici všem obyvatelům. 
K bytu je možnost dokoupení parkovacího stání, jehož cena začíná již na 650 000 Kč / 27 097 EUR. 

Lokalita: 
Umístění projektu CONDOR MARINA STAR Dubai na pobřeží usnadňuje život v Dubaji. Condor představuje exkluzivní byty a duplexy v luxusní rezidenční čtvrti Dubaj Marina. Největší uměle vytvořený přístav světa představuje nekonečné možnosti vyžití i pro ty nejnáročnější. Nábřežní promenádu, známou jako Dubai Marina Walk, lemují elegantní kavárny, restaurace a trhy s výrobky místních umění, nechybí přístup ke krásným plážím. Centrum Dubai Marina Mall naopak nabízí svým návštěvníkům nepřeberné množství řetězců značek luxusní módy. 
Do jednoho z nových center Dubaje vede červená linka metra, která zde zastavuje rovnou ve dvou stanicích. Aktuálně z pražského letiště do destinace Dubaj létá pravidelně 70 letů týdně operované pěti různými leteckými společnostmi. Při přímém letu v letadle strávíte přibližně 6 hodin. 
Dubai Marina se tedy stala jednou z turisticky nejvyhledávanější destinací v Dubaji. A Vy nyní můžete být součástí. 

Datum dokončení výstavby již v červnu letošního roku. 

Kupní cena: 14 551 737 Kč
Předpokládané náklady na bydlení: 1 500 Kč/m² /ročně a elektřina 200 Kč/m²/měsíčně.

Byty v oblíbené destinaci lze koupit nejen za účelem vlastního bydlení, ale i jako výhodná investice. Odhad ročního výnosu při poskytování pronájmu je 6% z kupní ceny. 

Vyřešíme s Vámi veškeré náležitosti prodeje online bez nutnosti návštěvy destinace.

V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat, rádi se s Vámi setkáme osobně na prohlídce nebo u nás v kanceláři.

Parametry bytu

Cena
14 551 737 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
2. 2. 2024
Adresa
Dubaj (دبي), Spojené arabské emiráty
ID
178
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
88 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

REFA Group s.r.o.

Olšanská 2643/1a, Praha, Žižkov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Veronika Bartáková

Veronika Bartáková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk?

Podobné nemovitosti