Prodej bytu 4+kk, Málaga City (Ciudad de Málaga), Španělsko, Španělská, 120 m2

Španělská, Málaga City (Ciudad de Málaga), Španělsko

20 090 000 Kč /za nemovitost
Prověřené firmy

Informace k bytu

Exkluzivní prodej luxusního apartmánu 120m² s terasou ve slunečné lokalitě Paseo Maritimo de Pacífico, Málaga, Španělsko, přímo u pláže s nádherným výhledem na moře.

Skvělá nabídka také jako investiční příležitost. Apartmán je po čerstvé rekonstrukci. V ceně je zahrnuto garážové stání.

Lokalita:
Výhodná lokalita na jihu Španělska, kde je krásné počasí po většinu roku. Málaga je moderní, bezpečné, přístavní město, nabízí výborné dopravní spojení do celé Evropy. Apartmán je situován s výhledem na moře na jihozápadě města. Skládá se ze světlého obývacího pokoje s jídelnou se vstupem na terasu s výhledem na moře a dvojitými okny, moderní zařízenou kuchyní se spotřebiči, 3 velké pokoje s vestavěnými skříněmi (hlavní ložnice má vlastní koupelnu s jacuzzi). Byt má teplou a studenou klimatizaci ve všech místnostech (obývací pokoj a ložnice) s ventilačním systémem. Jihozápadní orientace, světlo a slunce celý den do 20:00. V pěší vzdálenosti MHD zastávka autobusu, supermarket, lékárna. 

Dispozice:
Apartmán se skládá se ze světlého obývacího pokoje s jídelnou se vstupem na terasu s výhledem na moře a dvojitými okny, moderní zařízenou kuchyní se spotřebiči, 3 velké ložnice všechny s vestavěnými skříněmi (hlavní ložnice má vlastní koupelnu s jacuzzi). Byt má teplou a studenou klimatizaci ve všech místnostech (obývací pokoj a ložnice) s ventilačním systémem. Má také nový elektrický panel a elektronický telefon s kamerou a hlasovým ovládáním. Budova má dva výtahy a snadný přístup.

V případě zájmu jsme pro Vás kdykoliv k dispozici na telefonu či emailu. Těšíme se na spolupráci!

Parametry bytu

Cena
20 090 000 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
24. 4. 2024
Adresa
Španělská, Málaga City (Ciudad de Málaga), Španělsko
ID
623
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
120 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Garáž
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

REFA Group s.r.o.

Olšanská 2643/1a, Praha, Žižkov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Veronika Bartáková

Veronika Bartáková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk?

Podobné nemovitosti